THE ANALYZER

Survivor 3: Είδαμε το πρώτο τρέιλερ και ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα παικτών

Παρά τα όσα κατά καιρούς ακούστηκαν και γράφτηκαν το Survivor θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη για τρίτη συνεχή χρονιά και ήδη είδαμε το πρώτο τρέιλερ και ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα παικτών που έχει προσεγγίσει η παραγωγή του σόου επιβίωσης για να συμμετάσχουν στην ομάδα των Διάσημων.

Ο ΣΚΑΙ κυκλοφόρησε το τρέιλερ και καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Survivor 3 και να δηλώσουν συμμετοχή, καθώς η παραγωγή του σόου αναζητά τους νέους Μαχητές. Και στο τρέιλερ βλέπουμε στιγμιότυπα από τις μάχες των προηγούμενων παικτών στον Άγιο Δομίνικο

Και μολονότι επίσημα το κανάλι δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα όνομα παίκτη που θα συμμετάσχει στην ομάδα των Διάσημων,ήδη ακούγονται τρία ονόματα.

Όπως διαβάσαμε στο iefimerida.gr, ένα από τα ονόματα που ακούγεται είναι η Ελλη Παπαγγελή. Το μοντέλο και ηθοποιός λέγεται πως είπε «όχι» στο Nomads, έτσι ώστε να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης του Τούρκου παραγωγού.

Επίσης διαρροές κάνουν λόγο και για έναν τραγουδιστή, και συγκεκριμένα για τον Κώστα Καραφώτη, που έγινε γνωστός μέσα από τηλεοπτικό talent show

Το τρίτο όνομα που φημολογείται ότι έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την παραγωγή του Survivor 3 είναι ένας αθλητής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούγεται και το όνομα του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, του 37χρονου Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος μπορεί να έχει αφήσει εδώ και καιρό τα γήπεδα, αλλά υπάρχει μεγάλη περίπτωση να τον δούμε να μάχεται στην άμμο και στην θάλασσα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!