THE ANALYZER

Το πρώτο μήνυμα του Θοδωρή των Μαχητών που αποχώρησε [εικόνα]

Αυτές τις μέρες ανακοινώθηκε πως ο παίκτης της ομάδας των Μαχητών, το μοντέλο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος αποφάσισε ο ίδιος να αποχωρήσει από το Survivor, εξαιτίας του τραυματισμού του στο πόδι.

Ο Τεό (όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του) είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και τελικά ανακοινώθηκε η οικειοθελής αποχώρησή του από το παιχνίδι επιβίωσης.


Πολλοί βέβαια θεωρούν πως η αληθινή αιτία της αποχώρησής του δεν ήταν ο τραυματισμός, αλλά οι κακές σχέσεις με τους συμπαίκτες του.


Ο ίδιος πάντως, στο πρώτο του μήνυμα που ανέβασε στο Instagram μετά την αποχώρησή του δηλώνει ευγνώμων για την εμπειρία που έζησε στη Δομινικανή Δημοκρατία.


Ο Τεό μας έδειξε το παγούρι που είχε στο Survivor και πάνω του έχει χαράξει γραμμές για κάθε μέρα που έζησε στην παραλία των Μαχητών και έγραψε "Για κάθε μέρα... Μια γραμμή χαραγμένη στο παγούρι μου για πάντα ..στιγμές χαραγμένες ,ώρες ,μήνες γεμάτες αναμνησεις,χαμόγελα εντασεις,ηρεμία,συγκινήσεις,μοναξιά,εμπειρίες ζωης,μαθήματα ζωης..
Ένα ταξίδι συνειδητοποιήσης..
Όταν συνειδητοποιείς ποσά λίγα χρειάζεσαι για να ζήσεις ,ποσό λίγα πράγματα έχουν πραγματικά αξία -σημασία στη ζωή 
Όταν μαθαίνεις να είσαι πραγματικά ευγνώμων για την αγάπη των δικών σου ανθρώπων για την ζεστασιά της αγκαλιάς τους που έχει την δύναμη να ζεσταίνει το σώμα και την ψυχή σου κατω από οποιεσδήποτε συνθήκες ακόμα και όταν είσαι μίλια μακριά..
Αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που με δίδαξε αυτό το μοναδικό ταξίδι αυτή η μοναδική έμπειρια ζωης που έζησα ..
Για πάντα ευγνώμων"

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!