THE ANALYZER

Γκρίνια στους Μαχητές - Ο Ηλίας λέει πως όλο τους κατηγορούν [βίντεο]

Η ήττα στο αγώνισμα με το μεγάλο έπαθλο του ταξιδιού στις ΗΠΑ, που θα τους έδινε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνα μπάσκετ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τελικά στεναχώρησε πολύ κάποιους από τους Μαχητές.

Πριν το Συμβούλιο όπου ανακοινώθηκε πως αποχωρεί η Φελίσια, και μετά την ήττα των Μαχητών, η Φελίσια μαζί με τους Μελίνα και Ηλία είχαν στήσει κουβέντα στην παραλία και φάνηκαν όλοι τους πολύ ενοχλημένοι με την συγκεκριμένη ήττα (και τις συνεχείς ήττες της ομάδας τους), έστρεψαν τα βέλη τους κατά του Νικόλα που θέλησε να δοκιμάσει το πόδι του και ενώ ήταν τραυματίας έπαιξε σε ένα τόσο σημαντικό αγώνισμα με τόσο δυνατό έπαθλο και όσων λένε πως δεν πειράζει μετά από κάθε ήττα (ο Νικόλας συνηθίζει να το λέει).


Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Η Φελίσια κατηγόρησε τους παίκτες από τον πάγκο πως δεν βοηθούν πραγματικά όσους αγωνίζονται με τα όσα φωνάζουν (οι άλλοι δύο συμφώνησαν) και πως επειδή πήγε για να φέρει καρύδες μαζί με τον Ηλία, οι συμπαίκτες της δεν χάρηκαν καθόλου και δεν της έδειξαν ευγνωμοσύνη, αλλά η ίδια είπε πως είχαν ένα βλέμμα σαν να σκέφτονταν "αυτοί για να έφεραν 20 καρύδες θα έχουν φάει 50". Ο δε Ηλίας είπε πως ό,τι και να κάνουν οι άλλοι τους κατηγορούν, καθώς τα παράπονα στην ομάδα των Μαχητών πληθαίνουν μετά τις ήττες.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!