THE ANALYZER

Σήμερα το Survivor έχει πάρτι - Όλα όσα ξέρουμε για την αποψινή βραδιά

Απόψε το βράδυ θα δούμε το μεγάλο πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων του Survivor,

H παραγωγή του γνωστού παιχνιδιού επιβίωσης σίγουρα ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τη σημερινή βραδιά.


Πάντως αυτά που ήδη ξέρουμε είναι τα ακόλουθα. 
Σίγουρα και φέτος το πάρτι θα έχει και διαγωνισμό τραγουδιού και μάλιστα πρόσφατα ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε την Κατερίνα Δαλάκα από τους Διάσημους πως νιώθει που θα κληθεί να τραγουδήσει (η Κατερίνα δεν έχει ενθουσιαστεί με την ιδέα), ενώ η Βιργινία από τους Μαχητές δήλωσε πανέτοιμη.


Επίσης ξέρουμε πως στο πάρτι θα βρίσκονται και οι περσινοί παίκτες Γιώργος Χρανιώτης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Θυμίζουμε  πως ο Γιώργος είχε πέρυσι νικήσει στο διαγωνισμό τραγουδιού και είχε ζητήσει να επιστρέψει φέτος στο πάρτι της Ένωσης μαζί με τον Μάριο, όπως και έγινε.


Ξανά στον Άγιο Δομίνικο βρέθηκε και ο μουσικός και συνθέτης Άκης Δείξιμος, ο οποίος αποκάλυψε πως φέτος θα τραγουδήσει και ο Γιώργος Λιανός και οι περσινοί παίκτες και χαρακτηριστικά είπε: «Βρίσκομαι ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το πάρτι της Ένωσης των Μαχητών με τους Διάσημους. Κάνουμε πρόβες, εγώ δηλαδή κάνω και θα υπάρχουν πολλά ελληνικά τραγούδια που θα πούμε! Ο Μάριος και ο Γιώργος θα τραγουδήσουν… Με τον Μάριο έχουμε ήδη συνεννοηθεί τι θα πει. Και ο Γιώργος Λιανός θα τραγουδήσει».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!