THE ANALYZER

Χαμός έγινε στο συμβούλιο με τον Πάνο και την επίμαχη χειρονομία του [βίντεο]

Μια χειρονομία που έκανε ο Πάνος πανηγυρίζοντας για μια νίκη του προκάλεσε και χθες μεγάλη ένταση στο χθεσινό συμβούλιο.

Η Κατερίνα Δαλάκα είπε ξανά πως θεωρεί πολύ προσβλητικό αυτό που έκανε ο Πάνος και η Εύη προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Πάνο, λέγοντας πως και οι Διάσημοι κάνουν έντονους πανηγυρισμούς.
Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο Γιάννης Τσίλης που προσπάθησε να ρίξει κάπως τους τόνους, αλλά συμφώνησε με την Κατερίνα πως αυτό που έκανε ο Πάνος ήταν προσβλητικό.

Η συζήτηση φούντωσε και στην πορεία ο Πάνος προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις λέγοντας μεταξύ άλλων: "Στο παιχνίδι, όταν εγώ έριχνα, ήταν όλα τα άτομα μέσα στον ίδιο αγωνιστικό χώρο και λέγανε “ναι, ναι, δεν έχει βάλει”. Εγώ δεν απευθύνθηκα προσβλητικά, να βρίσω ή να κάνω κάτι. Απλά όταν τελείωσε το παιχνίδι, γύρισα και είπα ναι στην Κατερίνα… Επειδή άκουγα όλο τον πάγκο να είναι δίπλα στο αυτί μου και να φωνάζει έντονα. Και γύρισα και είπα ένα ναι. Αλλά χωρίς να προσβάλω ή να κάνω κάτι, το οποίο θα κάτσω να το συζητήσω μετά. Ένα ναι ενός ανθρώπου μπροστά σε εφτά άτομα δεν νομίζω ότι προσβάλει κάποιον σε ένα παιχνίδι. Ούτε άσχημα λόγια ειπώθηκαν, ούτε τίποτα".

Μετά μίλησαν για το ίδιο θέμα η Μελίνα (που υπερασπίστηκε την Κατερίνα) ο Ηλίας και γενικά επικράτησε χαμός
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!