THE ANALYZER

Μαλλιά - κουβάρια έγιναν χθες δύο κορίτσια του My Style Rocks [βίντεο]

Ένας μικρός χαμός έγινε χθες στα πλατό του My Style Rocks, αφού φέτος όλα δείχνουν πως δεν λείπουν οι εντάσεις που μάλιστα ξεκινούν από τα παρασκήνια του τηλεοπτικού σόου.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε να ξεσπά μια άγρια κόντρα ανάμεσα στην Τάμτα Μαστοράκη και την Φωτεινή Τράκα και όταν η Τάμτα έκανε πασαρέλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζήτησε από τη Φωτεινή να σχολιάσει τις στιλιστικές επιλογές της παίκτριας και καταλάβαμε πως κάτι είχε συμβεί στα παρασκήνια ανάμεσα στις δυο κοπέλες.


Στη συνέχεια , όταν η Φωτεινή σηκώθηκε να κάνει τη δική της πασαρέλα και στάθηκε απέναντι από τους κριτές, η Μπέττυ Μαγγίρα της ζήτησε να πει και τη δική της άποψη για το τι συνέβη τελικά στα παρασκήνια. Τότε, η Φωτεινή είπε ότι η Τάμτα της πήρε τη σειρά στο δωμάτιο που τους φτιάχνει ο κομμωτής τα μαλλιά πριν βγουν στο πλατό.

Η Τάμτα αντέδρασε, η Εύα Μπάση πήρε το μέρος της και οι δύο μαζί “επιτέθηκαν” στη Φωτεινή, η οποία σε έξαλλη κατάσταση αποχώρησε από το πλατό, ενώ δεν έλειψαν και τα “γαλλικά”! Λίγη ώρα αργότερα, η Φωτεινή επέστρεψε και η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!