MEN'S GUIDE

Ανακαλύψτε το νέο Y Eau de Parfum του YSL

Πριν ένα χρόνο, ο οίκος ομορφιάς Yves Saint Laurent Beauté παρουσίασε το Y Eau de Toilette. Εμπνευσμένο   από   τον   εμβληματικό   ιδρυτή   της   μάρκας   και   το   απελευθερωμένο   και πρωτοποριακό  του  πνεύμα,  αυτό  το  άρωμα  είναι  τολμηρό,  δροσερό  και  νεανικό. 

Το  2018, αποκαλύπτει μια νέα προσθήκη στην οικογένεια, το Y Eau de Parfum. Μια πιο έντονη, πιο βαθιά εκδοχή του Y. Το μπουκάλι είναι πιο σκούρο και έχει ντεγκραντέ μαύρο χρώμα. Το άρωμα είναι ένα έντονο λευκό και σκοτεινό fougère, και ο νέος πρεσβευτής του ενσαρκώνει απόλυτα το δημιουργικό, πρωτοποριακό πνεύμα του Y. Εξάλλου, ο δρόμος προς την επιτυχία ξεκινά πάντα από μια ερώτηση προς τον εαυτό μας, "Γιατί";

"Όσο  μακριά  κι  αν  έχω  φτάσει.  Όσα  κι  αν  έχω  πετύχει.  Θα  συνεχίσω  να  προσπαθώ.  Γιατί πιστεύω σε μένα. Γι' αυτό δεν θα σταματήσω ποτέ."

 

Ο ΑΝΔΡΑΣ Υ

Σε  αντίθεση  με  το  Y   Eau  de   Toilette   που   ήταν  μια  εναλλακτική  πνοή  φρεσκάδας   και νεωτερισμού, το Y Eau de Parfum γράφει ένα νέο κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία. Το Y Eau de Toilette σχεδιάστηκε για τον άνδρα που προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του, ενώ το Y Eau de Parfum παρουσιάζει μια φυσική εξέλιξη αυτού του άνδρα. Αυτός ο νέος άνδρας του Y έχει πετύχει όσα ονειρευόταν και κινείται προς το αύριο. Θέλει να μοιραστεί τις ιδέες του, για να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Είναι ένας άνδρας που αισθάνεται καλά με τον εαυτό του, έχει αυτοπεποίθηση και μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που συναντά. Πορεύεται πλέον στον δρόμο προς την επιτυχία.

 

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Αυτό  το  νέο  άρωμα  είναι  βαθύ,  δροσερό  και  αρρενωπό.  Δημιουργήθηκε  από  τον  διάσημο αρωματοποιό Dominique Ropion και βασίζεται στη δομή ενός fougère. Η δροσιά από τις νότες εσπεριδοειδών παίζει και αντιπαραβάλλεται με τον αισθησιασμό από τις ξυλώδεις νότες. Παρουσιάζοντας μια νέα προσέγγιση αυτής της fougère δομής, το Y συμβολίζει δύο στοιχεία- κλειδιά της ανδρικής γκαρνταρόμπας του YSL – το κλασικό λευκό T-shirt και το θρυλικό μαύρο σακάκι  σμόκιν.  Η  έναρξη  του  αρώματος  είναι  δροσερή:  ένα  όξινο  και  εκρηκτικό  ντουέτο περγαμόντου  και  τζίντζερ.  Αυτή  η  φρεσκάδα  εξισορροπείται  και  υπογραμμίζεται  με  μια φρουτώδη  και  ζουμερή  νότα  τραγανού  πράσινου  μήλου.  Το  φασκόμηλο  και  η  άρκευθος συνδυάζονται με μέντα και αποπνέουν έντονη αρρενωπότητα που ενισχύεται από έναν κομψό συνδυασμό  αιθέριου  ελαίου  και  απόλυτου  αιθέριου  ελαίου  γερανιού,  ο  οποίος  αποπνέει φρεσκάδα  και  αντίθεση.  Η  βάση  του  αρώματος  είναι  πιο  έντονη,  πιο  αισθησιακή  και  πιο αρρενωπή χάρη στην ξυλώδη άμβρα που τονίζει το μυστηριώδες βάθος του λάβδανου και των κόκκων Tonka.

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Υιοθετώντας το μονοκόμματο γυάλινο σχήμα του θρυλικού Y Eau de Toilette, το μπουκάλι του Y Eau de Parfum, που σχεδιάστηκε από τη Suzanne Dalton, δημιουργήθηκε, "για να εκφράζει την καθαρότητα", όπως λέει η Dalton. Η "χαρακιά" του μεταλλικού Y και το ακριβές κόψιμο του γυαλιού αντικατοπτρίζουν την ένταση και την κομψότητα του αρώματος. Αποτελώντας τη νέα υπογραφή  των  αρωμάτων  YSL,  το  μπουκάλι  αποτελεί  φόρο  τιμής  στο  νεωτερισμό  και  τη δημιουργικότητα. Οι ακριβείς γραμμές του τονίζονται από το έντονο ντεγκραντέ μαύρο χρώμα που  ξεθωριάζει  απαλά  μέχρι  που  γίνεται  διάφανο  –  το  αποτέλεσμα  είναι  ένα  σοφιστικέ μπουκάλι που θα θέλετε να κοσμεί τα ράφια του μπάνιου σας για όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

Ο ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ

Ο  Adam  Levine  ενσαρκώνει  την  cool  Καλιφορνέζικη  δημιουργικότητα  και  την  παγκόσμια επιτυχία. Τραγουδιστής των Maroon 5, ο Levine έχει κυκλοφορήσει έξι επιτυχημένα άλμπουμ με το συγκρότημα, τα οποία έχουν γίνει best seller. Επιπλέον, έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες διεθνείς  τηλεοπτικές  παραγωγές  και  έχει  κερδίσει  τρία  βραβεία  Grammy.  Όλα  αυτά  τα επιτεύγματα κάνουν τον Levine να αποτελεί τον ιδανικό πρεσβευτή του Y Eau de Parfum. Μια τολμηρή  δημιουργική  δύναμη  που  έχει  συναίσθηση  της  θέσης  του  στον  κόσμο,  ο  Levine αποτελεί  τον  ιδανικό  συνδυασμό  νεανικότητας,  επιτυχίας  και  δημιουργικότητας.  Με  την έλλειψη φόβου και το έντονο όραμά του να αντικατοπτρίζουν τη σκούρα καρδιά του αρώματος, αλλά και την καθαρότητα της σκέψης του να αντανακλά το φωτεινό πνεύμα του αρώματος: με λίγα λόγια, ο Levine ενσαρκώνει αβίαστα το νέο Y Eau de Parfum της YSL Beauté.

 

Η ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Η νέα καμπάνια, που γυρίστηκε από τον Colin Tilley, εμπλουτίζει τον κόσμο του Y και ανοίγει ένα    νέο    κεφάλαιο,    στο    οποίο    ο    Adam    ενσαρκώνει    με    ειλικρίνεια   το    ρόλο    ενός αυτοδημιούργητου  άνδρα.  Αυτή  τη  φορά,  η  ιστορία  αφορά  έναν  άνδρα  που  τόλμησε  να πιστέψει στο όνειρό του και κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα. Εξακολουθώντας ωστόσο να έχει αναπάντητα ερωτήματα. Όλα ξεκινούν από ένα 'γιατί'. Θα συνεχίσει να προσπαθεί, θα συνεχίσει να πιστεύει, δεν θα σταματήσει ποτέ.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!