THE ANALYZER

"Βάλε τον εγκέφαλο να λειτουργεί!" φαρμακερή ατάκα παίκτριας στο My Style Rocks [βίντεο]

Φέτος από νωρίς φάνηκε πως μερικές από τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους και συχνά ξεσπούν εντάσεις στα πλατό του σόου. Και αυτό έγινε ακόμα και στο χθεσινό gala.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Έφη Αναστασοπούλου κατηγόρησε ευθέως την Χριστίνα Παπαδέλλη και τη Φωτεινή Τράκα ότι οι δυο τους επίτηδες βάζουν χαμηλές βαθμολογίες σε κάθε της εμφάνιση γιατί έχουν... στρατηγική.

Η Έφη ακούστηκε να λέει: "Όταν μου βάζει ο κύριος Κουδουνάρης 3 και μου βάζετε εσείς οι δύο 2, συγγνώμη, αλλά το θεωρώ άδικο" και τότε η Χριστίνα Παπαδέλλη πέταξε μια φαρμακερή ατάκα που έριξε λάδι στη φωτιά "Πρέπει να το βάλεις λίγο να λειτουργήσει τον εγκέφαλο" και η Έφη απάντησε "Λειτουργεί ο εγκέφαλός μου. Έχω τρία πτυχία. Και φιλολογίας και ευρωπαϊκών προγραμμάτων και δημοσίων σχέσεων" για να εισπράξει μια μάλλον ειρωνική απάντηση, ενώ στην πορεία συμμετείχε στον καβγά και η Φωτεινή Τράκα, με τους κριτές και την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να προσπαθούν λίγο να ηρεμήσουν τα πράγματα.


Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσιεύει το zappit.gr
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!