THE ANALYZER

The Voice: Και ο Σάκης φάνηκε να θυμώνει με δύο παίκτες της ομάδας του [βίντεο]

Στο 2ο Battle είδαμε τον Πάνο Μουζουράκη να... εκνευρίζεται με δύο διαγωνιζόμενους που δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του και χθες, στο 3ο Battle ήρθε η σειρά του Σάκη Ρουβά να βιώσει τον ίδιο εκνευρισμό ως coach.

Οι Κωνσταντίνος Προκόπης και Νίκος Κυπριώτης τραγούδησαν το "Ρίξε κόκκινο στη νύχτα", αλλά η ερμηνεία τους, μάλλον δεν ικανοποίησε τον coach τους Σάκη Ρουβά, ο οποίος φάνηκε να έχει εκνευριστεί που οι δυο άντρες δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του και όσα τους είχε πει στις πρόβες και είπε χαρακτηριστικά μετά την ολοκλήρωση του Battle των δύο διαγωνιζόμενων:

«Δεν μπορώ να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από το αποτέλεσμα γιατί τα είχαμε πει και στην πρόβα… Σας είχα ζητήσει κάποια πράγματα, τα οποία δεν ξέρω αν τα θυμάστε, αλλά δεν έγιναν στην πραγματικότητα. Σας είχα πει επίσης να προσπαθήσετε να τραγουδήσετε ένα κομμάτι στα αγγλικά γιατί το τραγούδι αρχικά είναι αγγλόφωνο, δεν το τολμήσατε. Νίκο, σου είχα πει να το… ροκάρουμε λίγο και μου έκανες το ακριβώς αντίθετο», τους είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Σάκης επέλεξε να πάρει μαζί του στην επόμενη φάση τον Κωνσταντίνο Προκόπη.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!