MEN'S GUIDE

Η λύση για να σου ταιριάζουν γάντι τα κοστούμια σου ακόμα και αν αλλάζει το βάρος σου

Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να έχει στην ντουλάπα του κοστούμια που να έχουν καλή εφαρμογή, τα οποία μπορούν να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο σε πολλές περιστάσεις: από ένα γάμο, μέχρι μια επίσημη επαγγελματική συνάντηση ή ένα ρομαντικό ραντεβού.

Και σίγουρα όλοι γνωρίζουν πως το να επενδύσει κανείς σε κοστούμια σε κλασική γραμμή, είναι σοφή επιλογή, αφού δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.


Τι συμβαίνει όμως αν αλλάξει το βάρος μας και το κοστούμι μας σταματήσει να μας κάνει;


Η λύση είναι μία και είναι αυτή που ακολουθούν εδώ και αιώνες οι καλοντυμένοι άντρες: ο καλός ράφτης.


Ένας καλός ράφτης όχι μόνο μπορεί εξ αρχής να σου ράψει ένα κοστούμι που να εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σου και να καλύπτει τις όποιες ατέλειες (άλλωστε δεν έχουν όλοι τις τέλειες αναλογίες), αλλά μπορεί και να στενέψει ή να φαρδύνει ένα κοστούμι, αν αλλάξει το βάρος σου.


Και δεν είναι μόνο αυτό. Ακόμα και αν αγοράσεις ένα έτοιμο κοστούμι, ο καλός ράφτης μπορεί να το κοντύνει, να το στενέψει κ.ο.κ. για να το φέρει στα μέτρα σου, ενώ μπορεί να κάνει μεταποιήσεις σε πέτα, γιακάδες, μανσέτες, πατζάκια κ.λπ. σε ένα παλιό κοστούμι και να το κάνει ξανά in fashion.


Ίσως λοιπόν αξίζει να μιμηθείς το παράδειγμα των παλαιότερων και να αποκτήσεις και εσύ το δικό σου ράφτη, όπως ακριβώς κάνεις και με τον κομμωτή σου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!