GOSSIP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει ρετούς στις πόζες της με μαγιό; [βίντεο]

Για μια ακόμη φορά, η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προκαλεί πολλά σχόλια για τις πόζες της με μαγιό.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν την είχαν κατηγορήσει πως ρετουσάρει τις φωτογραφίες της για να δείχνει πιο αδύνατη και είχε τότε (πέρυσι τον Ιούνιο) δώσει μια αποστομωτική απάντηση σε όλους, ανεβάζοντας μόνη της στο Instagram πόζες της, με και χωρίς ρετούς και είχε τότε γράψει: "Όλες οι οπτικές καλοδεχούμενες. Όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας! Η ουσία σε κάθε περίπτωση είναι ίδια! Αγαπώ το σώμα μου και αισθάνομαι μια χαρά"


Τώρα, γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό δημοσιεύει νέες πόζες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μαγιό και η ίδια λέει ξανά πως δεν θεωρεί πως η ομορφιά σχετίζεται με τα κιλά.


Μόνο που οι πόζες που δημοσιεύει το περιοδικό διαφέρουν πολύ από αυτές που ανεβάζει η Κωνσταντίνα στο Instagram τώρα που λάνσαρε δική της συλλογή με μαγιό και φυσικά αυτή... η διαφορά προκάλεσε νέο γύρο σχολίων στα social media, που, όπως θα δείτε, μεταφέρθηκε και στα τηλεοπτικά πλατό.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!