MEN'S GUIDE

Νέα έρευνα αποκάλυψε τις πιο "επικίνδυνες" για το πέος σου στάσεις στο σεξ

Οι τραυματισμοί στο πέος κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής δεν είναι διόλου απίθανοι και είναι ιδιαίτερα επίπονοι. Και τώρα μια νέα μελέτη αναφέρει ποια είναι η πιο "επικίνδυνη" στάση στο σεξ που προκαλεί τους περισσότερους τραυματισμούς και πιθανά δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι.

Η νέα έρευνα δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο International Journal of Impotence Research και αναφέρει πως η πιο "επικίνδυνη" στάση στο σεξ, δηλαδή αυτή που προκαλεί τραυματισμούς στο πέος με ποσοστό 41%, είναι το γνωστό doggy style, δηλαδή το "στα τέσσερα" που σε άλλες έρευνες είναι η δημοφιλέστερη στάση στο σεξ για τους άνδρες, ενώ αρέσει και σε μεγάλο ποσοστό γυναικών

Μάλιστα οι ερευνητές εξήγησαν και για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό «Όταν ένας άντρας διεισδύει στην παρτενέρ του από πίσω, η διέγερση του πέους είναι ιδιαίτερα έντονη, γεγονός που οδηγεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων σε πιο ενεργητική και άγρια σεξουαλική επαφή. Αποτέλεσμα, ο έλεγχος χάνεται και η πιθανότητα να γλιστρήσει το μόριο από τον κόλπο και να χτυπήσει στο περίνεο της ή στην ηβική σύμφυση -και τα δύο είναι σκληρές επιφάνειες με κόκαλα-, προκαλώντας τραυματισμό και πόνο είναι μεγάλος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην μελέτη.

Η αμέσως επόμενη πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ για τον άντρα είναι το ιεραποστολικό, με ποσοστό 26%, ενώ έπεται εκείνη με τη γυναίκα από πάνω με ποσοστό μόλις 10%.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!