MEN'S GUIDE

Αυτά είναι τα 9 σημάδια πως τα πήγες καλά στο πρώτο ραντεβού

Κανείς δεν ξεχνά τη αγωνία και το άγχος που νιώθει όταν βγαίνει με μια γυναίκα που γουστάρει πολύ, ραντεβού για πρώτη φορά. Πως όμως μπορείς να καταλάβεις αν αυτό το ραντεβού ήταν τέλειο; Υπάρχουν μερικά απολύτως εμφανή και μερικά λιγότερο εμφανή σημάδια, πως ένα πρώτο ραντεβού "στέφθηκε" με επιτυχία.

Για να μπορέσεις να... διαβάσεις πιο εύκολα τα σημάδια, δες μια λίστα που διαβάσαμε στο gr.askmen.com, με όσα μαρτυρούν πως αυτό το πρώτο ραντεβού πήγε καλά.

Το ραντεβού τελειώνει με την υπόσχεση ότι θα βρεθείτε ξανά

Τι κι αν δεν φιληθήκατε; Τι κι αν δεν υπήρξε μεταξύ σας καμία σωματική επαφή; Αυτό δεν σημαίνει ότι το ραντεβού δεν είχε επιτυχία. Αρκεί να συνέβη το εξής: Να συμφωνήσeτε και οι δύο με ενθουσιασμό ότι αυτή την όμορφη βραδιά θέλετε να την επαναλάβετε όσο πιο σύντομα γίνεται.

... Ή με ένα φιλί

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείς ότι θέλει να βρεθεί ξανά μαζί σου από το να τη φιλήσεις κι εκείνη να ανταποκριθεί με τη σειρά της στα φιλιά σου; Σίγουρα όχι. Εκτός από το γεγονός ότι αποδεικνύει πόσο όμορφα πέρασε μαζί σου, αποτελεί τρανή απόδειξη ότι υπάρχει μεταξύ σας σωματική έλξη.

... Ή ακόμα καλύτερα με εσένα κι εκείνη στο κρεβάτι

Στις μέρες μας, ο κανόνας που λέει ότι αν θέλεις να κάνεις σοβαρή σχέση με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει δεν πρέπει να κάνεις σεξ μαζί της στο πρώτο ραντεβού, αλλά να περιμένεις ένα, δύο ή ο Θεός ξέρει πόσα ακόμα, είναι πλέον ξεπερασμένος. Κανόνες στον έρωτα και στην αγάπη δεν υπάρχουν. Εσύ και το μελλοντικό κορίτσι σου δημιουργείτε τους δικούς σας. Και τίποτα κακό και επιλήψιμο δεν υπάρχει στο να θέλετε η βραδιά σας να καταλήξει στο κρεβάτι. Θα υπάρξει και επόμενη, είναι το μόνο σίγουρο.

Δεν μπορείτε να σταματήσετε να μιλάτε

Συμβαίνει σπάνια και λένε ότι είναι καλύτερο κι από το σεξ. Ποιο; Το να μιλάς με τις ώρες, χωρίς να μπορείς να σταματήσεις, με το μελλοντικό κορίτσι σου κι όλο αυτό να σου βγαίνει, όχι εκβιαστικά και με πίεση, αλλά με εύκολο και φυσιολογικό τρόπο. Επομένως, ένα πρώτο ραντεβού που κύλησε συζητώντας για οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, δεν μπορεί παρά να μην αποδεικνύει ότι υπάρχει χημεία μεταξύ σας.

Κάνετε ο ένας τον άλλο να γελά

Το χιούμορ είναι ο άσος που κρύβει στο μανίκι του κάθε άντρας. Εκείνο το στοιχείο του χαρακτήρα του που αρκεί για να εντυπωσιάσει και να γοητεύσει μία γυναίκα. Αν λοιπόν κατάφερες να την κάνεις γελάσει και να διασκεδάσει μαζί σου, τότε έχεις κάθε λόγο να πανηγυρίζεις.

Συνεχίζετε την κουβέντα εκτός ραντεβού

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια ότι η πρώτη βραδιά μαζί της θα σε οδηγήσει στην καρδιά της είναι αν υπάρξει follow-up. Τι εννοούμε; Αν η συζήτηση που είχατε σχετικά με κάποιο θέμα συνεχιστεί και μετά το ραντεβού. Για παράδειγμα, αν εκείνη σου ανέφερε μια νέα τηλεοπτική σειρά που είδε και της άρεσε και μετά από μία ή δύο ημέρες σου στείλει sms το link με το τρέιλερ, σημαίνει ξεκάθαρα ότι σε σκέφτεται κι αυτή ήταν μία καλή αφορμή για να στο δείξει.

Τα περάσατε όμορφα

Φιλί δεν υπήρξε. Σωματική επαφή επίσης. Ούτε καν αναφορά στο να βρεθείτε ξανά. Ε και; Το ραντεβού μπορεί να είναι και πάλι επιτυχημένο, ακόμα κι αν περιλαμβάνει απλά την παρακολούθηση μιας ταινίας στο σινεμά ή μια μακροσκελή συζήτηση σε ένα μπαρ, πίνοντας ωραία ποτά. Εσύ αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι το γεγονός ότι διασκεδάσατε και απολαύσατε μια όμορφη βραδιά, η οποία γιατί όχι να μην επαναληφθεί;

Έμαθες κάτι καινούργιο

Ας πάρουμε το χειρότερο σενάριο που μπορεί να συμβεί και η βραδιά αποδειχθεί το απόλυτο φιάσκο: Έριξες το ποτό σου στο φόρεμά της, προσέβαλλες πάνω στη συζήτηση, χωρίς να το θέλεις την οικογένειά της και γενικότερα πέρασες δύο ώρες, τις οποίες θα ήθελες καλύτερα να ξεχάσεις τόσο εσύ, όσο και το ραντεβού σου. Δες τη θετική πλευρά του πράγματος. Ναι, υπάρχει και αφορά το γεγονός ότι έκανες λάθη, έμαθες απ' αυτά και την επόμενη φορά θα ξέρεις τι δεν θα κάνεις και δεν θα πεις στο κορίτσι που σε ενδιαφέρει.

Δοκίμασες κάτι καινούργιο

Ένα πρώτο ραντεβού αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία να κάνεις κάτι που δεν έχεις ξανακάνει. Να πας δηλαδή σε εκείνο το εστιατόριο που εδώ και μήνες θέλεις να δοκιμάσεις τις γεύσεις του, αλλά όλο το αμελείς ή να μάθεις να παίζεις τένις με εκείνη να καθοδηγεί τις κινήσεις σου. Είτε η βραδιά εξελιχθεί προς όφελός σου, είτε εναντίον σου, εσύ τουλάχιστον θα ξέρεις ότι έχεις δοκιμάσει κάτι καινούργιο και το ευχαριστήθηκες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!