MEN'S GUIDE

Τα 5 χρήσιμα sex tips για όσους αγαπούν τις ερωτικές επαφές στο μπάνιο

Το σεξ στο μπάνιο είναι μια πολύ δημοφιλής ερωτική φαντασίωση, αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζεις πριν το δοκιμάσεις.

Υπάρχουν πολλοί... μύθοι που σχετίζονται με το σεξ στο μπάνιο και αρκετοί από αυτούς έχουν σαν αποτέλεσμα πολλοί να αγνοούν ορισμένους... κινδύνους που σχετίζονται με το σεξ στο μπάνιο.

Οι ειδικοί λοιπόν τονίζουν πως όσοι κάνουν σεξ στο μπάνιο θα πρέπει να γνωρίζουν πως όταν κάνουμε σεξ στο μπάνιο (ή οπουδήποτε υπάρχει πολύ νερό όπως μια πισίνα) τότε :


1. Αυξάνεται η πιθανότητα το προφυλακτικό να μην είναι αποτελεσματικό. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους τα προφυλακτικά είναι λιγότερο αποτελεσματικά στο νερό. Πρώτον, τα προφυλακτικά απελευθερώνονται πιο εύκολα ή γλιστρούν στο νερό. Εάν δεν το συνειδητοποιείτε, μπορείτε να εκσπερματώσετε μέσα ή κοντά στον κόλπο, παρόλο που το προφυλακτικό απελευθερώθηκε, κατί που συνεπάγεται μια πιθανή ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Επίσης χημικά που υπάρχουν στο νερό (όπως το χλώριο) μπορούν να μειώσουν την αποτελεσματικότητα ενός προφυλακτικού. Βέβαια στην αγορά υπάρχουν ειδικά "αδιάβροχα προφυλακτικά".


2. Η επαφή μπορεί να γίνει πιο επίπονη και για τους δυο, αφού το νερό όχι μόνο δεν λειτουργεί ως λιπαντικό (όπως λανθασμένα πιστεύουν πολλοί) αλλά αντίθετα προκαλεί ξηρότητα στον κόλπο και αύξηση της τριβής στο πέος.


3. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τραυματισμού από κάποια πτώση λόγω της ολισθηρότητας μιας μπανιέρας ή ντουζιέρας. 


4. Υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης και ΣΜΝ και άλλων βακτηρίων, ακριβώς επειδή το νερό προκαλεί ξηρότητα στον κόλπο και αυξημένη τριβή (άρα και πιθανές "ανοιχτές" πληγές που ευνοούν τη μετάδοση ιών και βακτηρίων) και επειδή μειώνει την αποτελεσματικότητα των προφυλακτικών.
 

Αφού τα διαβάσατε όλα αυτά, αλλά παραμένετε μεγάλοι φαν του σεξ στο μπάνιο, στο gr.askmen.com διαβάσαμε και τα 5 sex tips που δίνουν ειδικοί σε θέματα σεξ και σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμα.

Πρόταση ειδικού νούμερο 1

Η Rebekah Beneteau, σεξολόγο και σύμβουλος σχέσεων, προτείνει να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς μέσα στο ντους και όταν τη νιώσεις καυτή και έτοιμη, να βγείτε έξω. «Τύλιξε τη με μια πετσέτα και ρίξ' τη τη πάνω στο νιπτήρα - ας τη να πάρει μια πρώτη γεύση από αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει». Και συμπληρώνει: «Το ντους ενδείκνυται και για παιχνίδια από την πίσω πόρτα». Ανοίγει η παρένθεση: Ναι, στο πρωκτικό αναφέρεται. Κλείνει η παρένθεση.

Πρόταση ειδικού νούμερο 2

«Τα δύο μεγαλύτερα πρόβλημα με το σεξ στο ντους είναι ο χώρος και η ασφάλεια», εξηγεί ο συνιδρυτής του Online Sex Shop, The Fantasy Box, Chris Dareell. «Οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουμε τις κλασικές μπανιέρες μεγέθους 1x1,5 μέτρων, με αποτέλεσμα (όσοι δεν είμαστε Χόμπιτ) να νιώθουμε λες και κάνουμε γυμναστική μέσα σε ένα SUV. Λες και δεν υπάρχει τίποτα πιο αισθησιακό από το να στριμώχνεσαι σε ένα μικρό χώρο, να γλιστράς και να χτυπάς αγκώνες και γόνατα» λέει κάπως περιπαιχτικά.

Επισημαίνει ωστόσο, το εξής σημαντικό: Το ντους, εξ' ορισμού, σημαίνει καθαριότητα. Συνεπώς, εάν εκείνη συνηθίζει να αποφεύγει συγκεκριμένα πράγματα χαρακτηρίζοντάς τα για παράδειγμα, «κολλώδη», τότε η αντιπρόταση του μπάνιου μπορεί να γίνει ο άσσος στο μανίκι σου. Η αλήθεια είναι ότι μία ντουζιέρα μπορεί να σου «ανοίξει» περισσότερες πόρτες από όσες φαντάζεσαι - ο περιορισμένος του χώρος σού προσφέρει άπλετο χώρο για να πειραματιστείς. Το κλειδί για την απόλαυση είναι ο εντοπισμός της σωστής θέσης (και φυσικά, η προσοχή προς αποφυγή μίας εξευτελιστικής τούμπας). Στις συμβουλές του Chris συμπεριλαμβάνεται και το να αγοράσεις ένα πατάκι ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες γλίστρας.

Πρόταση ειδικού νούμερο 3

Ο Mindi Mink δουλεύει για τη Girlfriends Films, και ως εξπέρ έρχεται να συμφωνήσει με τον προλαλήσαντα Darrell και να συμπληρώσει ότι τα πατάκια με την επιπλέον ενίσχυση ενάντια στους κραδασμούς είναι τα καλύτερα. Επιπροσθέτως, προτείνει να αγοράσεις ένα σκαμνάκι με μαλακό αδιάβροχο μαξιλαράκι. Μία ακόμη συμβουλή από το Mindi είναι η εξής: «Πάντοτε θέλεις η γυναίκα σου να νιώθει άνετα, ώστε να χαλαρώσει πιο γρήγορα. Για να το πετύχεις αυτό, χρησιμοποίησε τη γλώσσα σου και άσε εκείνη να σε οδηγήσει μέχρι να βρεις αυτό ακριβώς που της αρέσει. Το κλειδί για να της χαρίσεις την κορύφωση είναι η επιμονή και η συνέπεια».

Πρόταση ειδικού νούμερο 4

Η γυναικολόγος και συγγραφέας του βιβλίου «V for Vagina», MD, Alyssa Dweck, θεωρεί καλή ιδέα να στηριχτείς στον τοίχο για να αποφύγεις την πτώση. Επίσης, μιας και το νερό δεν μπορεί να τα «βάλει» με την τριβή ή την ξηρότητα, προτείνει τη χρήση ενός σιλικονούχου λιπαντικού (και όχι κάποιου αντίστοιχου με βάση το νερό). Μία εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση της συγγραφέως (αυτή τη φορά προς το ασθενές φύλο) είναι η εξής: «Το βρεγμένο t-shirt στο ντους αποτελεί μία από τις πιο διαχρονικές φαντασιώσεις. Δοκίμασέ το, μπορεί να σου αρέσει» – God bless her.

Πρόταση ειδικού νούμερο 5

Πάντως, επιστρέφοντας στο κεφάλαιο «θέση» ας παραδεχτούμε ότι δεν είναι όλα τα μπάνια σχεδιασμένα με τον ίδιο τρόπο ώστε να μπορούμε να βγάλουμε ένα κοινό manual. Για αυτό σκεφτήκαμε να βγάλουμε έναν γενικό κανόνα με τη θέση εκείνη που «βολεύει» στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο πορνοστάρ και παρουσιαστής του NakedWithChanel, Chanel Preston: «Η καλύτερη και απλούστερη λύση - από κάθε άποψη - είναι το doggy style». Επίσης, στην κλασική ντουζιέρα έχει να αντιπροτείνει εκείνη με το χερούλι. Τα συμπεράσματα, δικά σου...

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!