MEN'S GUIDE

Τα 10 απλά πράγματα που λατρεύει κάθε γυναίκα και μπορείς να τα κάνεις

Λένε πως το μυαλό της γυναίκας είναι... άβυσσος και συχνά οι άντρες αδυνατούν να καταλάβουν τί ακριβώς θέλει η σύντροφός τους.

Μάλιστα πλειάδα σχετικών ερευνών και ερωτηματολογίων έχουν... καταρρίψει μύθους όπως το "στερεότυπο" πως οι γυναίκες έλκονται και επιθυμούν οι σύντροφοί τους ή όσοι τις πολιορκούν να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τους κάνουν δώρα, ταξίδια και εξόδους που θα τις καταπλήξουν. Αντίθετα η πλειονότητα των γυναικών μοιάζει να θέλει οι άντρες πλάι της να κάνουν κάποια πολύ απλά πράγματα.

Παρακάτω θα βρεις τα δέκα μικρά πράγματα που σημαίνουν τα πάντα για μια γυναίκα. σε μια λίστα που διαβάσαμε στο gr.askmen.com.

Να τη ρωτάς για τη μέρα της

«Πώς ήταν η μέρα σου;». Μία ερώτηση τόσο απλή, που πολλές φορές την ξεχνάς ή δεν την θεωρείς σημαντική. Κι όμως, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον σου για εκείνη και την καθημερινότητά της.

Να της ανοίγεις την πόρτα του αυτοκινήτου

Ευγένεια, σεβασμός, ρομαντισμός. Μία κίνηση που αν μη τι άλλο θα σε ανεβάσει δύο – τρία level στα μάτια της και θα σου χαρίσει αυτομάτως την ταμπέλα του τζέντλεμαν, του σύγχρονο ιππότη, του αρσενικού παλαιάς κοπής.

Να την αγκαλιάζεις και να τη φιλάς

Υπό έναν όρο: τα φιλιά και οι αγκαλιές σου να μην είναι ούτε βιαστικά, ούτε σύντομα. Δώσε μια παράταση μερικών δευτερολέπτων, την οποία εκείνη θα μεταφράσει ως «Μην ξεχνάς, σ' αγαπάω».

Να την ακούς προσεκτικά

Κοινώς, μην είσαι γαϊδούρι και τσεκάρεις τα emails σου ή κρυφοκοιτάς στην τηλεόραση το σκορ του Ολυμπιακός – Skoda Ξάνθη, ενώ εκείνη σου ανοίγει την ψυχή της και σου εκφράζει τις ανησυχίες της για κάποιο συγκεκριμένο θέμα, εργασιακό ή προσωπικό, που την απασχολεί.

Να της τηλεφωνείς

Άσε τα sms και τα μηνύματα σε Facebook, Whats app και Viber και «χτύπα» της κανένα τηλέφωνο μέσα στην ημέρα για να της δείξεις ότι προτιμάς να την ακούσεις από το να της στέλνεις απρόσωπες φατσούλες και GIFάκια.

Αλλά και να της στέλνεις μηνύματα εκεί που δεν το περιμένει

Τα απρόσμενα είναι τα καλύτερα σ' αυτή τη ζωή, έτσι δεν λένε; «Ελπίζω να έχεις μια όμορφη μέρα. Μου λείπεις», της στέλνεις στο άσχετο και εκείνη τι κάνει; Λιώνει από έρωτα για σένα, κοιτώντας την οθόνη του κινητού / υπολογιστή με λατρεία.

Να της υπενθυμίζεις πόσο όμορφη είναι

Ένα κομπλιμέντο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα. Όχι ακριβώς. Αυτό το καταφέρνει το μήλο. Δύο όμορφα λόγια, όμως, σίγουρα θα εξαλείψουν κάθε ενδεχόμενο γκρίνιας και μουρμούρας από πλευράς της.

Να συγκρατείς όσα σου είπε σε κάποια προηγούμενη συζήτησή σας

Πώς μεταφράζεται αυτό; Στο ότι την υπολογίζεις, ότι της δίνεις προσοχή και δεν θεωρείς αμελητέα και αδιάφορα όσα σου λέει.

Να της κρατάς το χέρι

Είναι ένας τρυφερός τρόπος για να της δείξεις ότι νοιάζεσαι, αλλά κυρίως ότι είσαι υπερήφανος που αυτή η γυναίκα είναι μαζί σου.

Να της λες «Σ' αγαπώ»

Το ξέρουμε ότι για τους περισσότερους άντρες -ίσως και για σένα- είναι δύσκολο να ξεστομίσουν τις δύο αυτές λέξεις, που για τις γυναίκες είναι τόσο, μα τόσο σημαντικές και αναγκαίες. Για να σε διευκολύνουμε, δεν χρειάζεται να της πεις ότι την αγαπάς με στημένο τρόπο. Κάνε την να αισθανθεί ξεχωριστή, λέγοντας της «Σ' αγαπώ» εκεί που δεν το περιμένει. Για παράδειγμα, ενώ βλέπετε μία σειρά ή όταν είστε μαζί σπίτι, αλλά ο καθένας ασχολείται με κάτι διαφορετικό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!