MEN'S GUIDE

Η νέα προσθήκη της Ulysse Nardin στη συλλογή «Black Sea».

Συνεχίζοντας την πλούσια ωκεάνια ιστορία της ως κύριος δημιουργός ρολογιών για καταδύσεις και ιστιοπλοΐα, η Ulysse Nardin παρουσιάζει το τελευταίο μοντέλο της συλλογής ρολογιών «Black Sea». 

Διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της οικογένειας, η συλλογή «Black Sea» είναι εξαιρετικά ανθεκτική, με μια αθλητική δομή που φαίνεται στην κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι επικαλυμμένο με βουλκανισμένο καουτσούκ. Η διαδικασία βουλκανισμού βελτιώνει την άνεση και την ευελιξία του ρολογιού, καθώς επίσης και την ικανότητά του να αντέχει στις πιο ακραίες συνθήκες.

Άλλα σημαντικά στοιχεία του ρολογιού περιλαμβάνουν: στεφάνη μονής κατεύθυνσης, βιδωτή κορώνα από καουτσούκ για επιπρόσθετη αντοχή σε νερό βάθους 200 μέτρων και λουρί από καουτσούκ με δύο κεραμικά στοιχεία και αναδιπλούμενο κούμπωμα για ενισχυμένη ανθεκτικότητά. Η ένδειξη διαθέσιμης ισχύος 42 ωρών βρίσκεται στη θέση 12:00, ενώ ο ευμεγέθης λεπτοδείχτης και η ημερομηνία εμφανίζονται στη θέση 6:00. Το ρολόι είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη έκδοση 1846 τεμαχίων.

Αποδεδειγμένο σε λειτουργία και αξιοπιστία, το αυτόματο ρολόι φανερώνει, επίσης, μια πραγματική αίσθηση του στυλ. Σπορ από τη φύση του, η μαύρη απόχρωση με μπλε και χρυσούς τόνους του δίνει ένα εκλεπτυσμένο στιλ που μπορεί εύκολα να φορεθεί τόσο με μαγιό όσο και με κοστούμι. Είναι ένα υπερσύγχρονο εργαλείο κατάδυσης αλλά, ταυτόχρονα, και μια επίδειξη σπουδαίου σχεδιασμού.
Πληροφορίες: VE Very Exclusive – Τηλ.: 22897361


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!