GOSSIP

Δύο νέα μεγάλα... ζόρια θα αντιμετωπίσει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ατελείωτα μοιάζουν πλέον να είναι τα προβλήματα στη ζωή του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη Πέτρου Φιλιππίδη, αφού όχι μόνο είναι προφυλακισμένος και κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού, αλλά δημοσιεύματα λένε πως και στην οικογενειακή ζωή του πλέον αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, ενώ πιθανά θα κληθεί να πληρώσει και αποζημιώσεις μαμούθ.

Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι προφυλακισμένος σχεδόν τρεις μήνες στις φυλακές Τρίπολης και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η θέση σου συνεχώς δυσχεραίνει.

Την ώρα που ο εισαγγελέας είχε απορρίψει το αίτημα αποφυλάκισής του και έκρινε ότι πρέπει να παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι την δίκη, τα θύματα των επιθέσεων που έχει διαπράξει προχωρούν σε αγωγές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Spirto οι γυναίκες που δέχτηκαν επίθεση από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον έχουν καταγγείλει προχωρούν σε αγωγές και ζητούν αποζημιώσεις εκατομμυρίων.

Το ίδιο δημοσίευμα θέλει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να μπαίνει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε αυτή την δικαστική διαμάχη καθώς η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου προχωράει στο διαζύγιο, παρόλο που μέχρι τώρα έδειχνε να τον στηρίζει.

Πηγή: in.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!