MEN'S GUIDE

Ειδικός δίνει tips για να κάνεις φλερτ με νεότερες ή μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκα

Στη σύγχρονη εποχή τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν σπανίζουν καθώς εκτός από τους άντρες που επιλέγουν πολύ νεότερες σε ηλικία συντρόφους, υπάρχουν πολλοί που έλκονται από τις αρκετά πιο ώριμες γυναίκες.

Όπως διαβάζουμε στο gr.askmen.com o τρόπος προσέγγισης μιας γυναίκας αποτελεί διαχρονικά αφορμή προβληματισμού για κάθε άντρα. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτές δεν ξέρουν τι θέλουν, αυτές διατείνονται ότι οι προσεγγίσεις μας είναι ρηχές και απλοϊκές και κάπως έτσι χάνεται η μπάλα. Για να αυξηθούν, λοιπόν, οι πιθανότητές η κίνηση που θα κάνεις να έχει ανταπόκριση, καλό θα ήταν πριν την κάνεις να πάρεις τη γνώμη μίας γυναίκας. Η ειδικευμένη σε θέματα σχέσεων συγγραφέας, Έλεν Κρόιντον, είναι η ιδανική σύμμαχος. Και είναι στη διάθεσή σου. Οι συμβουλές της θα σε βοηθήσουν να «ρίξεις το κάστρο», όσο απρόσιτο κι αν φαντάζει.

Για γυναίκα μικρότερης ηλικίας

Αν η κυρία είναι κάτω από 30, το πιο πιθανό είναι ότι ήδη βρίσκεται στο επίκεντρο του αντρικού ενδιαφέροντος, οπότε θα πρέπει να φέρεις κάτι διαφορετικό στη ζωή της. Το πιο πιθανό είναι ότι θα έχει ήδη βαρεθεί τους άντρες της ηλικίας της, οι οποίοι θα την έχουν ζαλίσει επανειλημμένα με τα αθλητικά, την κακοπληρωμένη δουλειά, την γκρίνια τους για το αφεντικό κ.ο.κ. Γενικά, μην προσπαθήσεις να την εντυπωσιάσεις με λόγια γιατί μάλλον τα έχει ακούσει ήδη όλα. Αντίθετα, προσπάθησε να την κερδίσεις με πράξεις.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Η αυτοπεποίθηση, η σιγουριά και η πρωτοβουλία είναι στοιχεία που θα εκτιμήσει οποιαδήποτε νέα γυναίκα. Οπότε, κλείσε τραπέζι σε κάποιο εστιατόριο και πες της πού θα συναντηθείτε και άσε τα «δεν έχω πρόβλημα, ας κάνουμε ό,τι θες». Πριν καθίσετε στο τραπέζι, πες της να βρεθείτε στο μπαρ του εστιατορίου και περίμενέ την εκεί με ένα ποτήρι σαμπάνιας. Μη δώσετε ραντεβού έξω από το μαγαζί ή στο σταθμό του μετρό. Κάν’ της κάποιο κομπλιμέντο για την εμφάνισή της, ρώτα την πράγματα για τη ζωή της και απόφυγε να μιλήσεις για σένα – αυτό το κάνουν όλοι οι άλλοι. Αν θέλετε να πάτε κάπου μετά το δείπνο, πάρτε ταξί – λογικά, δε θα έχει όρεξη για περπάτημα. Μην προσπαθήσεις να καταλήξετε στο σπίτι σου ή στο σπίτι της το ίδιο βράδυ. Άφησέ της λίγο χώρο και χρόνο για να σε σκεφτεί και, όταν της στείλεις μήνυμα, να είσαι ακριβής, περιεκτικός και να το κάνεις γιατί έχεις όντως κάτι να της πεις. Μην ξεχνάς ότι αυτό που ψάχνει μια νέα γυναίκα σε μια σχέση είναι το «βάθος».

Για γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας

Οι περισσότερες γυναίκες κάποιας ηλικίας παραπονιούνται επειδή οι άντρες που έχουν ανάλογη ηλικία με αυτές είναι συνήθως αρνητικοί, γκρινιάρηδες και δεν έχουν καμία απολύτως όρεξη για κουβέντες. Οπότε, σημείωσε: μια τέτοια γυναίκα σε θέλει δίπλα της για τον ενθουσιασμό, την ενεργητικότητα και την αγάπη σου για τη ζωή. Παρά την επικρατούσα αντίληψη, μια μεγαλύτερη γυναίκα είναι πιο πιθανό να ψάχνει για συγκινήσεις και για φλερτ σε σχέση με μια μικρότερης ηλικίας. Πιθανότατα είναι πιο ανεξάρτητη, με μεγαλύτερες ευθύνες στη δουλειά και με πιο ξεκαθαρισμένη ρουτίνα στη ζωή της, άρα το πιο πιθανό είναι να μην επιζητεί μονίμως την προσοχή των αντρών, σε αντίθεση ενδεχομένως με μια πιο νέα γυναίκα. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να έχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς ζητά από τον εκάστοτε εραστή της – μπορεί να ψάχνει για περιστασιακή συντροφιά, για «κανονική» σχέση ή μόνο για σεξ. Ό,τι κι αν θέλει, πάντως, θα είναι σίγουρα πολύ πιο κατασταλαγμένη ως προς τις ανάγκες της, σε αντίθεση με μια νεαρότερη γυναίκα που πιθανότατα ψάχνει το «πλήρες πακέτο» στο σύντροφό της.

Προσπάθησε, λοιπόν, να αποκωδικοποιήσεις τι ακριβώς ψάχνει. Αν, για παράδειγμα, αναζητά κάποιον για να περνάει όμορφα τα Σαββατοκύριακά της, πρότεινέ της κάποιες δραστηριότητες.

Θυμήσου: Ο ελεύθερος χρόνος για μια μεγαλύτερη γυναίκα είναι πολύτιμος. Και επειδή είναι μάλλον απίθανο να θέλει να περνάει τα απογεύματά της πίνοντας καφέδες, θα πρέπει να γίνεις εφευρετικός. Μάθε ποια είναι τα ενδιαφέροντά της και πρότεινέ της να κάνετε κάτι που σχετίζεται με αυτά.

Πηγή: gr.askmen.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!