MEN'S GUIDE

Αυτές είναι οι 3 κατηγορίες τροφών που πρέπει να αποφεύγεις πριν το σεξ

Πιθανά έχεις ακούσει πολλά για τις... αφροδισιακές ιδιότητες που έχουν ορισμένες τροφές, αλλά ίσως δεν γνωρίζεις πως κάποιες άλλες τροφές μάλλον πρέπει να τις αποφεύγει κανείς πριν κάνει σεξ.

Πράγματι, εδώ και χιλιετίες τροφές όπως τα οστρακοειδή (και ειδικά τα στρείδια) αλλά και το μέλι, οι ξηροί καρποί, το σκόρδο, το κραπούζι ακόμα και η σοκολάτα ή το κόκκινο κρασί και κάποια καρυκεύματα, θεωρούνται πως μπορούν να τονώσουν την αντρική λίμπιντο.


Μάλιστα και σύγχρονες επιστημονικές έρευνες επιβεβαιώνουν, σε ένα βαθμό, την αφροδισιακή δράση κάποιων τροφών.


Όμως υπάρχουν και τρεις κατηγορίες τροφών που μολονότι γενικά έχουν πολλά θρεπτικά στοιχεία και προσφέρουν πολλά οφέλη, καλό είναι να αποφεύγετε πριν τις σεξουαλικές επαφές σας, κυρίως γιατί μπορεί να σας προκαλέσουν δυσφορία.

Όσπρια

Τα όσπρια, όπως τα φασόλια και τα ρεβύθια, δημιουργούν φούσκωμα και δυσφορία. Μπορεί η κοιλιά σας να «πετάει» και να γουργουρίζει, ενώ είναι πιθανό να έχετε και αέρια.

Μπρόκολο ή κουνουπίδι

Τόσο το μπρόκολο όσο και το κουνουπίδι, μπορεί να σας δημιουργήσουν τα ίδια προβλήματα με τα όσπρια, οπότε καλό είναι να τα αποφύγετε.

Μοσχαρίσιο κρέας

Μπορεί να σας δώσει δύναμη και ενέργεια, αλλά ο οργανισμός κάνει πολλή ώρα για να χωνέψει το κόκκινο κρέας, οπότε μπορεί να έχετε δυσφορία κατά τη διάρκεια της προσπάθειας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!