MEN'S GUIDE

Μάθε πως να χτίσεις στήθος-πέτρα σε ένα μόλις μήνα με 5 είδη κάμψεων

Αν αυτό που ονειρεύεσαι να αποκτήσεις είναι ένα ρωμαλαίο στήθος με όγκο, η άσκηση που χρειάζεσαι είναι μία και είναι ίσως η πιο γνωστή άσκηση στον κόσμο: οι κάμψεις ή αλλιώς γνωστές στα αγγλικά και ως push ups.

Στο gr.askmen.com διαβάσαμε πέντε παραλλαγές αυτής της άσκησης που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου, ακόμα και αν δεν είσαι πολύ fi και μάλιστα μέσα σε ένα μόνο μήνα αν είσαι συνεπής με τις προπονήσεις σου.

Οδηγίες

- Επαναλήψεις μέχρι του σημείου εξάντλησης.
- Διάλειμμα: 1-2 λεπτά.
- Συνεχίζεις στην επόμενη μέχρι να ολοκληρώσεις έναν πλήρη κύκλο με τις 5 ασκήσεις.
- Συχνότητα: δυο φορές τη μέρα. Κάθε μέρα.

Κάμψεις νεκρού σημείου

Την στιγμή που το σώμα σου βρίσκεται στην κάτω θέση, σήκωσε τις παλάμες από το πάτωμα στηρίζοντας για λίγο τον κορμό με το στήθος και συνέχισε την πίεση προς τα πάνω.

Κάμψεις με βάρος στην πλάτη

Φορτωμένος μια πλάκα μπάρας ή ένα γιλέκο με βάρη, δίνεις περισσότερη δουλειά στο στήθος για να μπορεί να σε ανεβοκατεβάζει.

Κάμψεις διαμάντι με τα χέρια ενωμένα

Τοποθέτησε τα χέρια σου κοντά το ένα στο άλλο ιδανικά με τα δάχτυλα να σχηματίζουν ένα... διαμάντι και εκτέλεσε τις κάμψεις σου.

Κάμψεις τόξο

Στηρίζεις τα χέρια κανονικά, κάτω από τους ώμους, αλλά ενώ κατεβαίνεις εκτείνεις το ένα χέρι κάθε φορά στο πλάι, νιώθοντας το στέρνο σου να ανοίγει διάπλατα.

Πλειομετρική κάμψη

Μια εκρηκτική παραλλαγή του κλασικού push up, κατά την οποία μεταμορφώνεις τα χέρια σου σε ελατήρια την στιγμή που ανεβαίνεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!