GOSSIP

Η Κάτια Δανδουλάκη έκανε δηλώσεις μετά τη χθεσινή απολογία του Φιλιππίδη

Μια μέρα μετά την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη στην πολύκροτη δίκη του, η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη, που υπήρξε μια από τις μάρτυρες στη δίκη του, εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Μελέτη και αναφέρθηκε στην εν λόγω υπόθεση.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη δυναμική επιστροφή του θεάτρου μετά τη σκοτεινή περίοδο της πανδημίας, όπου οι θεατρικές σκηνές είχαν κλείσει.

«Βλέπω ότι ο κόσμος ξεχύθηκε με τέτοια χαρά στο θέατρο, να περάσει όμορφα, να ζήσει ένα όνειρο, να προβληματιστεί και αυτό μου έχει δώσει μεγάλη ανακούφιση. Το θέατρο δεν πρόκειται να πεθάνει ποτέ. Στην περίοδο της πανδημίας υποφέραμε γιατί κλείσαμε, αλλά είδα τη λαχτάρα του κόσμου να ξαναμπει κι αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά», δήλωσε.

Το τέλος συνεργασίας με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και είπε πως η υπόθεση έχει βρει τον δρόμο της.

«Ενδιαφέρον είχα πάντα για την υπόθεση Φιλιππίδη, αλλά ποτέ δεν μίλησα. Καταλαβαίνετε γιατί δεν μίλησα… Έπρεπε να μιλήσω εκεί που έπρεπε και είπε αυτά που έπρεπε να πω εκεί που έπρεπε. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και κάθαρση για όλους», δήλωσε.

«Υπάρχουν χαρακτήρες πιο εκρηκτικοί, πιο νευρικοί, λιγότερο νευρικοί, λιγότερο καταπιεστικοί, αλλά δεν γνωρίζαμε ποτέ λεπτομέρειες. Εάν είχαν γίνει καυγάδες ή κάποιες καταπιέσεις το ξέραμε έως κάποιο σημείο, δεν ξέραμε πέρα από αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να αποδειχτεί τι συνέβη πέρα από κάποιος σημείο, πέρα από τον άνθρωπο που το βίωσε».

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εποχή που είχε θέσει τέλος στη θεατρική της συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν σκέφτηκα τίποτα, σκέφτηκε η ψυχή μου. Είπα ότι αυτό πρέπει να σταματήσει και σταμάτησε», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως αντιδρούσε εκείνη σε άσχημες συμπεριφορές: «Όταν με ενοχλούσε κάτι πήγαινα στον υπεύθυνο και έλεγα «αυτό δεν θα το ανεχτώ να ξαναγίνει». Δεν το βλέπω σαν ηρωισμό, έτσι ήμουν φτιαγμένη. Δεν σκεφτόμουν όταν το έκανα, επειδή έτσι έχω μάθει από το σπίτι μου, ότι κανείς δεν θα με περιορίσει».

Για την τηλεόραση και τον Χρήστο Πολίτη

Εκτός από το θέατρο η Κάτια Δανδουλάκη έχει αφήσει το στίγμα της και στην τηλεόραση, μετρώντας πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες.

«Δεν σνομπάρω την τηλεόραση, την λατρεύω. Μου λείπει γιατί με αγάπησε και την αγάπησα πάρα πολύ και πολύ σταθερά. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια», δήλωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προηγούμενες δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη, συμπρωταγωνιστή της στη θρυλική σειρά «Λάμψη»: «Ο Χρήστος Πολίτης δεν ήθελε να επικοινωνήσω μαζί του. Δεν θα ξαναμιλήσω εφόσον δεν θέλει να μιλάμε γι’ αυτό. Το σέβομαι απολύτως. Είχαμε μιλήσει τα πρώτα χρόνια, μετά πήρε την απόφαση να αποσυρθεί τελείως. Να είναι καλά, ήταν μία υπέροχη συνεργασία», δήλωσε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!