GOSSIP

H Τούνη έχει αγχωθεί πολύ γιατί θα κάνει δύο αισθητικές επεμβάσεις [βίντεο]

Η γνωστή influencer, είχε πει μέσω social media πως σκοπεύει να κάνει αισθητική επέμβαση στο στήθος της μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του γιου της Πάρη, αλλά τώρα η ίδια αποκάλυψε πως θα κάνει μια ακόμη επέμβαση και πως έχει αγχωθεί πολύ.

Μάλιστα η Τούνη, πριν από λίγες ημέρες είχε ζητήσει συμβουλές από τις followers της καθώς αναζητούσε έναν καλό πλαστικό χειρουργό για να κάνει ανόρθωση στήθους και χθες Σάββατο 24/2 είπε πως θέλει να «ξαναφτιάξει» και την μύτη της στην οποία είχε κάνει πλαστική επέμβαση πριν 9 χρόνια.

Η ίδια δεν έκρυψε το άγχος της καθώς όπως είπε πρόκειται για ένα δύσκολο και περίπλοκο χειρουργείο.

«Ίσως θυμάστε ότι πριν από 9 χρόνια είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω. Έκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

«Έχω αγχωθεί. Θα πρέπει να βγάλουμε χόνδρο από το πλευρό μου και να “χτίσουμε” τη μύτη ξανά και αυτό το διορθωτικό χειρουργείο είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο από το αρχικό χειρουργείο, οπότε αγχώθηκα», τόνισε σε άλλο βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!