GOSSIP

Eπιστρέφει το Sex and the City; [εικόνα]

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες είναι όλο και πιο έντονες και μιλούν για μια νέα ταινία Sex and the City ενώ ακούγεται ότι μπορεί να επιστρέψει η αγαπημένη σειρά στη μικρή οθόνη.

Οι πρωταγωνίστριες σε συνεντεύξεις τους μιλάνε για την άψογη συνεργασία που είχαν με όλους τους συντελεστές της σειράς αλλά και την αγάπη τους στο concept που τις έκανε γνωστές σε όλο τον κόσμο.

Χθες λοιπόν συνέβη κάτι που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες. Η Carrie, ή κατά κόσμον Sarah Jessica Parker, μοιράστηκε με τους fans της στο Instagram μία φωτογραφία που αναζωπύρωσε τις ελπίδες. Είναι λοιπόν έξω από το Bloomingdales, ένα από τα αγαπημένα πολυκαταστήματα της πρωταγωνίστριας της σειράς -έχοντας μάλιστα ψωνίσει- και το στιγμιότυπο, μπορούμε όλοι να καταλάβουμε πολύ καλά -όσοι τουλάχιστον είμαστε fans της γυναικοπαρέας- είναι τόσο Sex and the City. 

Ένα ακόμα στοιχείο που επιβεβαιώνει κατά κάποιο τρόπο όσα ακούγονται, είναι το γεγονός ότι η Sarah Jessica στη συγκεκριμένη φωτογραφία φοράει λευκό φόρεμα και χρυσές γόβες, όπως ακριβώς και στις promo φωτογραφίες της ταινίας Sex and the City 2.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!