MEN'S GUIDE

Love to Fashion: Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης

Ο Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης είναι ο ιδρυτής του It's a MAN's Class, ενός personal style blog, το οποίο αφορά κυρίως στο κλασικό - dandy style και lifestyle. Ξεκίνησε στις αρχές τους 2015 σαν ιδέα, ενώ υλοποιήθηκε στα τέλη του ίδιου έτους. 

Αυτό που κάνει το It’s a MAN’s Class ιδιαίτερο είναι ότι έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα μιας και αφορά στο αμιγώς κλασικό αντρικό στυλ. Παράλληλα, είναι καθαρά προσωπική μου επιλογή και συνθέτει το καθημερινό μου lifestyle.

Πέντε στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η αγάπη για τους Έλληνες ποιητές, τους οποίους μελετώ χρόνια, η φωτογραφία και η μόδα με τα οποία ασχολούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 12 χρόνια, υπηρετώ το κλασικό σε όλο του το φάσμα, είμαι Φυσιολάτρης καθώς λατρεύω τόσο τις αποδράσεις στη φύση, όσο το να καλλιεργώ τους κήπους μου και τέλος αγαπώ τα ταξίδια και βρίσκομαι διαρκώς σε μετακινήσεις.

Η μόδα για μένα σημαίνει κάτι διαχρονικό που δεν επηρεάζεται απο τις τάσεις της εποχής. Ο εφήμερος χαρακτήρας της μόδας δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία μου.

Ένας άντρας είναι καλοντυμένος όταν υποστηρίζει αυτό που φοράει. Μόνο έτσι μπορεί να αναδειχθεί το οποιοδήποτε σύνολο.

Ένας άντρας είναι κακοντυμένος όταν το τζιν και το t-shirt του τον συντροφεύουν σε όλες τις περιστάσεις.

Συμβουλεύω τους άντρες να προτιμούν τα κουστούμια συχνότερα. Είναι ιδιαιτέρως κολακευτικά για τους περισσότερους άνδρες και κρίνω πως θα έπρεπε να τα βλέπουμε συχνότερα επάνω μας.

Αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου είναι τα αξεσουάρ μου τα οποία σχεδιάζω για την προσωπική μου συλλογή. Chevalier, tie bars, collar pins και καρφίτσες για το πέτο του σακακιού είναι μερικά απο αυτά.

Το στυλ που έχω υιοθετήσει είναι dandy. Dandy είναι κάποιος που δίνει σημασία στην εμφάνισή του, την εκλεπτυσμένη γλώσσα, τα άνετα και ευφάνταστα hobby. Ουσιαστικά, είναι μια προσομοίωση του αριστοκρατικού lifestyle, ακόμα και απο ανθρώπους της μεσαίας τάξης. 

Αγαπημένος μου σχεδιαστής είναι o Tom Ford.

Δεν πάω πουθενά χωρίς να έχω μαζί μου τη χειροποίητη τσάντα μου με τις σημειώσεις και τα βιβλία μου.

Το επόμενο κομμάτι που θα αγοράσω είναι ένα bespoke κουστούμι, γιατί θα έχει τα δικά μου προσωπικά χαρακτηριστικά και εκτός του ότι θα εφαρμόζει ιδανικά επάνω μου, θα με εκφράζει απόλυτα.

*Η συνέντευξη δόθηκε στον δημοσιογράφο Άγγελο Γεραιουδάκη

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!