MEN'S GUIDE

Ποια είναι η μεγαλύτερη ανασφάλεια των ανδρών στο σεξ;

Και όμως δεν είναι ούτε το μέγεθος, αλλά ούτε και οι επιδόσεις! 

Νέα αμερικανική μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, αποδεικνύει ότι οι άνδρες έχουν άγχος με κάτι άλλο. Η έρευνα έδειξε ότι η μεγαλύτερη σεξο-ανασφάλεια των ανδρών είναι η ποσότητα του σπέρματος που παράγουν κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα αναφέρει ότι η σεξουαλική ικανοποίηση του ισχυρού φύλου είναι σε αντιστοιχία με την ποσότητα του σπέρματος που εκσπερματώνουν κατά τις ερωτικές τους περιπτύξεις. Δηλαδή, αν η ποσότητα τους ικανοποιεί τότε ξεκινούν να υπερηφανεύονται για το πόσο καλοί είναι στο σεξ. Από την άλλη, αυτοί που δεν αισθάνονται ικανοποιημένοι, χαρακτηρίζουν το σπέρμα τους ως αδύναμο, παραπέμποντας έτσι στην ικανότητα της σύλληψης.

Αυτή η νοοτροπία ήταν κάτι που προβλημάτισε αρκετά τους επιστήμονες, οι οποίοι αποφάσισαν να αναλύσουν τι ωθεί τους άνδρες να έχουν αυτή την αντίληψη. Ο ειδικός σεξολόγος Ian Kerner αποδίδει αυτή τη τάση στην ευρύτερη νοοτροπία «όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο». Η σκέψη αυτή, όμως δεν έχει καμία επιστημονική βάση καθώς οι ειδικοί τονίζουν ότι η ποσότητα του σπέρματος δεν έχει καμία σχέση με τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών, αλλά με το άγχος, το κάπνισμα και τη συχνότητα εκσπερμάτισης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!