MEN'S GUIDE

Οι 5 πιο καλοντυμένοι άνδρες στους ποδοσφαιρικούς πάγκους [εικόνες]

Και οι 5 αυτοί άνδρες έχουν συνδέσει το όνομά τους με το ποδόσφαιρο και ανεξάρτητα από τις επιδόσεις τους ως προπονητές και μάνατζερ ομάδων, έχουν πάρει άριστα στον τομέα της μόδας.

Δείτε ποιοί είναι οι 5 άνδρες που εμφανίζονται πάντα καλοντυμένοι εντός και εκτός γηπέδων, όπως τους επέλεξε σε πρόσφατη λίστα του το βρετανικό Fashion Beans.

1. Roberto Mancini: Ο Ιταλός πρώην παίκτης και νυν προπονητής της Εθνικής Ιταλίας στα 51 του χρόνια συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα στυλ.

2. Luis Enrique: O 45χρονος νυν μάνατζερ της Barcelona, είναι ένας ακόμη πρώην παίκτης που όλα τα χρόνια έχει εντυπωσιάσει με τις στυλιστικές του επιλογές.

3. Quique Sánchez Flores: Στα 51 του χρόνια ο Ισπανός πρώην  παίκτης και προπονητής παραμένει στυλάτος σε κάθε του εμφάνιση.

4. Zinedine Zidane: Ο κόσμος της μόδας πάντα λάτρευε τον Γάλλο Ζιζού. Ο 41χρονος σήμερα πρώην παίκτης, συνεχίζει μια λαμπρή καριέρα ως προπονητής και κάθε φορά εντυπωσιάζει με τις αψεγάδιαστες στυλιστικές του επιλογές.

 5. Pep Guardiola: Ένας ακόμα Ισπανός στη λίστα. Ο 45χρονος προπονητής της Bayern Μονάχου, σε κάθε του εμφάνιση παραδίδει μαθήματα στυλ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!