MEN'S GUIDE

Η G-Star RAW παρουσιάζει τη νέα capsule συλλογή [εικόνες]

Η σειρά RAW Research δημιουργήθηκε υπό την καθοδήγηση του καλλιτεχνικού συμβούλου Aitor Throup, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της G-Star  στο Άμστερνταμ. 

Η νέα αυτή συλλογή βασίζεται κυρίως στον πειραματισμό και την εξερεύνηση. Πιο συγκεκριμένα, εξερευνά τις δύο αντίθετες πλευρές ενός denim ρούχου, χρησιμοποιώντας το ίδιο ιταλικό ύφασμα denim σε κάθε κομμάτι. Από τη μία πλευρά είναι άκαμπτο, ακατέργαστο denim, και από την άλλη είναι αποχρωματισμένο λευκό τζιν, με μόνο μια ιδέα μπλε χρώματος. Η πρώτη capsule συλλογή RAW Research θα διατεθεί σε επιλεγμένα καταστήματα ανά τον κόσμο από τα μέσα Νοεμβρίου 2016.

«Ξεκίνησα να συνεργάζομαι με τη G-Star γιατί αναγνώρισα ότι ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της ήταν αποτέλεσμα ανάληψης ρίσκων και προκλήσεων ενάντια στα συμβατικά denim. Μετά από συνεργασία δύο ετών, πήραμε από κοινού την απόφαση να δημιουργήσουμε ένα εργαστήριο έρευνας και καινοτομίας εντός της εταιρείας, με τη δική του αφοσιωμένη ομάδα ειδικών που θα είναι επικεντρωμένη στην έρευνα για την ανάπτυξη του denim και των σχετικών προϊόντων του. Ονομάσαμε αυτό το εργαστήριο G-Star RAW Research», αναφέρει ο Throup.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!