MEN'S GUIDE

This Is Of The Wall: μια φράση των skaters γίνεται πηγή έμπνευσης για τη Vans


Η φράση “Off The Wall” γεννήθηκε στα μέσα του 70 όταν οι skateboarders δοκιμάζανε νέα κόλπα μέσα σε άδειες πισίνες όπου κυριολεκτικά κάνανε skate off the wall.

Οι skateboarders διαφοροποιούταν από την υπόλοιπη κοινωνία καθώς ο τρόπος με τον οποίο εκφράζονταν ήταν αλληλένδετος με το στυλ που εκπροωπούσε το sport τους. Αυτοί δεν ήταν μόνο οι πρωτοπόροι του skateboarding, αλλά αυτοί που έζησαν και γεύτηκαν τη δημιουργικότητα μέσα από την τέχνη, τη μουσική, τη μόδα και την τοπική κουλτούρα. Για περισσότερα από 50 χρόνια, η φράση "Off The Wall» είναι συνώνυμη με αυτό το αρχικό πνεύμα της διαφορετικότητας και της δημιουργικής έκφρασης.
Και φέτος η Vans, το brand που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα action sports και ένα από μεγαλύτερα youth culture brands στον κόσμο, ανακοίνωσε την νέα παγκόσμια καμπάνια, This Is Off The Wall και χρησιμοποιεί ένα εύρος από τεχνικές ταινίας (από το slow motion μέχρι το time-lapse), εστιάζοντας στις δημιουργικές προσπάθειες που έχουν γίνει σε αθλήματα δράσης, στην τέχνη, τη μουσική και την κουλτούρα του δρόμου, τομείς που προασπίζει και υποστηρίζει η Vans.
Η νέα καμπάνια δίνει τα φώτα στους επαγγελματίες αθλητές, καλλιτέχνες, μουσικούς και τους ανθρώπους που δημιουργούν το δικό τους στυλ και που έχουν μακροχρόνια σχέση και ιστορία με τη Vans.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!