THE ANALYZER

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Έπαθε σοκ όταν η κριτής πάτησε το golden buzzer [βίντεο]

Στο χθεσινό επεισόδιο των Judge Cuts του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, guest κριτής ήταν η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη και μόνο αυτή είχε το δικαίωμα να πατήσει το Golden Buzzer και να στείλει κάποιο διαγωνιζόμενο απευθείας στους Ημιτελικούς. Και το έκανε αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Η διαγωνιζόμενη που ενθουσίασε με το σόου της τη γνωστή ηθοποιό, ήταν μια νεαρή χορεύτρια, η Άννα Γερογιάν που παρουσίασε μια όμορφη χορογραφία στην οποία η ίδια θύμιζε κούκλα και εξήγησε το κόνσεπτ στους κριτές: «Είχε ιστορία όλο αυτό που έδειξα. Ήταν μια κούκλα που βρίσκεται μέσα στο κουτί της και αυτό την εμποδίζει να εκφράζει τα συναισθήματά της. Και κατά κάποιον τρόπο να πραγματοποιήσει και το όνειρό της που είναι να χορεύει. Οπότε, αυτό που κάνει είναι να βγαίνει έξω από το κουτί, να δίνει τον πραγματικό της εαυτό και μόλις αντιλαμβάνεται πως ουσιαστικά το αφεντικό έρχεται πίσω για να δείξει στη μητέρα του, όπως είπε και το τραγούδι, “κοίτα τι κάνει, μόνο περιστρέφεται” αποφασίζει να ξεψυχήσει και γιατί έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, χόρεψε για τελευταία φορά», είπε η Άννα.

Οι κριτές του σόου είπαν όλοι καλά λόγια και όταν ήρθε η σειρά να μιλήσει η Μαρία Κωνσταντάκη, η γνωστή ηθοποιός αιφνιδίασε τους πάντες, αφού σχεδόν αμέσως σηκώθηκε από τη θέση της και πάτησε το golden buzzer.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!