Το υποτιμητικό σχόλιο του Πέτρου Φιλιππίδη για τις ταξιθέτριες [βίντεο]

Τι δήλωσε σε συνέντευξή του 5 χρόνια πριν. 

Το Πρω1νό πρόβαλε, απόσπασμα από τη συνέντευξη του  Πέτρου Φιλιππίδη την οποία παραχώρησε στον Ιανό, πριν από πέντε χρόνια,. Ο Τάσος Τεργιάκης παρακολούθησε ολόκληρη τη συνέντευξη και κράτησε δύο πολύ σημαντικά σημεία.

Στο πρώτο μέρος, ζητήθηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη να εκφράσει την άποψή του σχετικά με την ενασχόληση του Παύλου Χαϊκάλη με την πολιτική. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης, δήλωσε ότι δεν τον απασχολεί καθόλου αυτό το κομμάτι, καθώς ένας καλλιτέχνης δεν οφείλει να είναι καλός άνθρωπος. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Δεν με απασχολεί, δεν με ενδιαφέρει η ενασχόλησή του με την πολιτική. Ο Παύλος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός. Είναι ο μοναδικός ηθοποιός που με έχει κάνει πάνω στη σκηνή να χάσω τα λόγια μου. Ένας καλλιτέχνης δεν οφείλει να είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου ούτε ο πιο καλός. Αυτά τώρα περί αξιοπρέπειας, περί καλοσύνης…

Τι με ενδιαφέρει εμένα αν είναι καλός άνθρωπος ο Χαϊκάλης, δεν με ενδιαφέρει. Εμένα μου έχει κάνει και κακό ο Παύλος, με έχει παρατήσει σε δουλειά. Αυτά συγχωρούνται γιατί όταν υποκλίνεσαι μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο ταλέντο, συγχωρούνται αυτά τα πράγματα».

Στη συνέχεια, ο οικοδεσπότης αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη στο θέατρο, όταν ένας άλλος ηθοποιός ακύρωσε την παράσταση του, καθώς δεν υπήρχε πολύς κόσμος για να τη δει. Ο ηθοποιός επικαλέστηκε έναν ψεύτικο λόγο για να την ακυρώσει, όμως μία ταξιθέτρια αποκάλυψε τι είχε συμβεί. Ακούγοντας, τη λέξη «ταξιθέτρια», ο Πέτρος Φιλιππίδης εξέφρασε δημόσια τη δυσπιστία του.

«Σώθηκες! Μην τα πιστεύεις αυτά. Οι πρώτοι άνθρωποι που το κάνουν αυτό είναι αυτοί… Άσε ρε… Δεν είναι καλό αυτό για τον κόσμο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!