MEN'S GUIDE

Οι 15 εκνευριστικές συνήθειες ανδρών που κάνουν τις γυναίκες έξαλλες

Δυστυχώς, σχετικές έρευνες κατέγραψαν πως μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού έχει έστω και μία ή ακόμη και όλες αυτές τις συνήθειες που θα δείτε στη λίστα που ακολουθεί και επίσης δυστυχώς οι ίδιες έρευνες τονίζουν πως οι περισσότερες γυναίκες αναφέρουν πως είναι ικανές ακόμα και να χωρίσουν έναν σύντροφο που δεν εννοεί να... κόψει αυτές τις κακές συνήθειες. 

Δες λοιπόν ποιες ανδρικές συνήθειες κάνουν... έξαλλες πολλές γυναίκες και αν αναγνωρίσεις πως και εσύ έχεις κάποιες από αυτές τις συνήθειες φρόντισε να τις σταματήσεις ή να τις περιορίσεις γιατί ο κίνδυνος να μείνεις χωρίς σύντροφο είναι τεράστιος.

Μασάς με ανοιχτό στόμα

Το μάσημα του φαγητού ή της τσίχλας με ανοιχτό στόμα είναι κάτι άκρως άκομψο και ενοχλητικό ακόμη και από ένα παιδί, πόσο μάλλον όταν το κάνει ένας ενήλικας. Τουλάχιστον όταν είσαι μαζί με άλλους, κλείσε το στόμα όταν μασάς.

Δεν την αγκαλιάζεις μετά το σεξ

Όλες οι γυναίκες θέλουν να καθίσουν αγκαλιά με τον αγαπημένο τους μετά το σεξ. Ως άνδρες καταλαβαίνουμε ότι νιώθεις τέτοια εξάντληση μετά το σεξ, που το μόνο που θέλεις είναι να κλείσεις τα μάτια και να ξυπνήσεις την άλλη μέρα, όμως μπορείς να της αφιερώσεις 5′ και να της δείξεις ότι δε σε ενδιαφέρει μόνο το σεξ, αλλά και τα συναισθήματα.

Ξεχνάς να κόψεις τα νύχια σου και τη γρατζουνίζεις

Για τις γυναίκες είναι πολύ σημαντικό ο σύντροφος τους να έχει καθαρά και περιποιημένα χέρια. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από το να τα πλένεις συχνά, πρέπει να κόβεις τακτικά τα νύχια σου, να απομακρύνεις τις παρανυχίδες και γιατί όχι να βάζεις και μια κρέμα, για να είναι πάντοτε απαλά.

Τρέφεσαι αποκλειστικά με fast food

Μπορεί να μην το έχεις με τη μαγειρική, μπορεί να τρως καθημερινά πίτσες και σουβλάκια και να παραμένεις στυλάκι, όμως αυτό δε δικαιολογεί το να έχεις να φας σπιτικό φαγητό από τότε που ζούσες ακόμα στο πατρικό σου. Βελτίωσε τη διατροφή σου μαγειρεύοντας απλά φαγητά, τα οποία σίγουρα θα πετύχεις. Ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή θα νιώθεις περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αφήνεις σημάδια στο εσώρουχο σου

Σκέψου πόσο άσχημη εντύπωση θα δώσεις στη σύντροφο σου αν αντικρύσει τα άπλυτα εσώρουχά σου. Για την ακρίβεια, δε χρειάζεται να έχεις σχέση για να το διορθώσεις αυτό.

Δεν φροντίζεις τα δόντια σου όσο πρέπει

Κανονικά πρέπει να πλένουμε τα δόντια μας μετά από κάθε γεύμα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Φρόντιζε τη στοματική σου υγιεινή χρησιμοποιώντας οδοντικό νήμα και στοματικό διάλυμα, εκτός από το τακτικό βούρτσισμα. Αν είσαι καπνιστής, έχε πάντα μαζί σου τσίχλες.

Κάνεις σεξιστικά αστεία με τους φίλους σου

Το να μειώνεις τις γυναίκες και να τις αντιμετωπίζεις ως αντικείμενα, είναι κάτι που σε κάνει αυτομάτως αντιπαθή στο αντίθετο φύλο. Ακόμη και αν η σύντροφος σου είναι πολύ ερωτευμένη μαζί σου, σύντομα θα της περάσει αν κάνεις μπροστά της τέτοια κακόγουστα και σεξιστικά/ ρατσιστικά αστεία.

Δεν αλλάζεις συχνά εσώρουχο

Μπορεί να κάνεις ντους καθημερινά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι σωστό να φοράς το ίδιο εσώρουχο για αρκετές μέρες. Μην ξεχνάς ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας ιδρώνουμε, ειδικά στα σημεία που καλύπτονται από τα ρούχα και τα εσώρουχα, γι’ αυτό θα πρέπει να οδηγούνται στα άπλυτα.

“Ξεχνάς” το προφυλακτικό

Οι περισσότεροι άνδρες παραπονιούνται ότι το προφυλακτικό τους “κόβει” από τη σεξουαλική απόλαυση, όμως είναι προτιμότερο από το ρίσκο να κολλήσεις κάποιο νόσημα. Εκτός από τις αρρώστιες, μια γυναίκα ανησυχεί και για το ενδεχόμενο ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, οπότε θεωρεί διπλά ανεύθυνο έναν άνδρα που δε θέλει να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό.

Ξύνεσαι δημόσια

Αν έχεις φαγούρα ενώ βρίσκεσαι σε δημόσιο χώρο, μπορείς να απομακρυνθείς για να ξυστείς όσο θέλεις. Είναι άκομψο να ξύνεσαι δημόσια, ειδικά σε πιο… απόκρυφες περιοχές.

Βαριέσαι να κάνεις ντους

Μπορεί να γυρίσεις εξουθενωμένος από το γυμναστήριο και να θέλεις μόνο να πέσεις στο κρεβάτι σου, αλλά επιβάλλεται να κάνεις ένα γρήγορο έστω, ντους. Δεν πρέπει να αφήνουμε τον ιδρώτα να στεγνώνει πάνω μας, γιατί υπάρχει κίνδυνος μυκητιάσεων.

Το σπίτι σου μοιάζει με αχούρι

Ένας από τους μεγαλύτερους μπελάδες ενός εργένη είναι το συγύρισμα του σπιτιού. Είναι μια αγγαρεία, αλλά όταν ζεις μόνος οφείλεις να κάνεις κάποια βασικά πράγματα. Ακόμα και αν παίρνεις γυναίκα για τις βαριές δουλειές, μπορείς να τακτοποιείς το σαλόνι και το δωμάτιο σου, ειδικά αν περιμένεις την αγαπημένη σου ή την παρέα σου. Αν το σπίτι σου είναι σε τάξη, θα νιώθεις κι εσύ πιο ήρεμος.

Το παρακάνεις με τον αυνανισμό

Οι γυναίκες αδυνατούν να καταλάβουν ότι ο αυνανισμός είναι μια ουσιαστική ανάγκη για έναν άνδρα. Δε σημαίνει ότι τις έχουμε βαρεθεί ή ότι δε θέλουμε να κάνουμε σεξ μαζί τους, αλλά είναι κάτι που μας χαλαρώνει. Μπορείς ωστόσο να μην το παρακάνεις, αν η σύντροφος σου παραπονιέται γι’ αυτό.

Αστοχείς

Μια από τις κύριες αιτίες τσακωμού ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που συγκατοικεί, είναι το σημάδι στην τουαλέτα. Αν σου είναι δύσκολο να… βρεις το στόχο, τουλάχιστον καθάρισε τη ζημιά.

Αφήνεις τα μαλλιά σου στη μοίρα τους

Τα κοντά μαλλιά είναι δυσκολότερο να στρώσουν και πολλοί από μας απλά δεν επιμένουν, όταν δούμε ότι τα μαλλιά μας δε συνεργάζονται. Οι γυναίκες όμως ενοχλούνται όταν μας βλέπουν να μην ασχολούμαστε με τα μαλλιά μας και κατ’ επέκταση με την εικόνα μας. Αν τα μαλλιά σου δε στρώνουν με τίποτα, βάλε λίγο ζελέ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!