MARKET NEWS

Lalique - Noir Premier: Μια exclusive συλλογή αρωμάτων [εικόνες]

Η ιστορία της Lalique συνεχίζεται διαμέσου των αρωμάτων τα οποία εμπνεύστηκε ο Rene Lalique και οι συνεχιστές του Marc & Marie Claude Lalique στη νέα δημιουργία κάποιων από τα πιο όμορφα τους σχέδια.

Η συλλογή Noir Premier αναδεικνύει τα ορόσημα της ιστορίας του οίκου Lalique με σύγχρονα αρώματα των οποίων τα ονόματα και τα θέματα εμπνέονται από μια κληρονομιά γεμάτη τόλμη και νεωτερικότητα.

Αυτές οι μυρωδιές, κατασκευασμένες από εκλεπτυσμένα συστατικά, αποκαλύπτουν αισθήσεις από όλες τις οικογένειες αρωματικών μυρωδιών. Μια τολμηρή ισορροπία της αφηρημένης και της εικονιστικής τέχνης αντικατοπτρίζεται στο μπουκάλι των αρωμάτων το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα δύο πιο εικονικά σχέδια του René Lalique.

Η συλλογή Noir Premier αναδεικνύει τα ορόσημα αυτής της ιστορίας με σύγχρονα αρώματα εμπνευσμένα από την κληρονομιά του Lalique, γεμάτη από τόλμη και νεωτερικότητα. Αποτελείται από αρίστης ποιότητας συστατικά, που οι μυρωδιές τους αποκαλύπτουν νέες όψεις των διαχρονικών οσφρητικών οικογενειών.

Η  συλλογή αυτή παρουσιάζεται σαν ένα σύμβολο. Το πρώτο μαύρο μπουκάλι αρωμάτων που σχεδιάστηκε από τον René Lalique το 1911, το μπουκάλι "Quatre Aigles" ("Four Eagles") δανείζει το μαγευτικό σχεδιασμό στην πρόσοψη, σχηματίζοντας τον ρωμαϊκό αριθμό "Ι".

Το χαριτωμένο μοτίβο των φτερών που χαράσσεται στα διαφανή γυάλινα άκρα προέρχεται από τη φιάλη "Cyclamen" που σχεδιάστηκε το 1909 για τον François Coty. Αντιστοιχισμένο σε αυτό το χαριτωμένο θέμα, το καπάκι είναι χαραγμένο με το έμβλημα "Lilies" "Swallows".

Πανομοιότυπο για κάθε άρωμα της συλλογής, το μπουκάλι Noir Premier 100ml παρουσιάζεται σε πολύτιμο γυαλί με το σχήμα I να το περιβάλλει σε μαύρη κορνίζα ξύλου.

 

OR INTEMPOREL 1888 – Oriental family

Το έτος κατά το οποίο ο René Lalique κατέγραψε τη σφραγίδα του. To  OR INTEMPOREL σε ολόχρυσο μπουκάλι είναι ένα πικάντικο ανατολίτικο άρωμα με δύο εθιστικές κύριες νότες - καπνός και καφές - αναδεικνύουν την πολυτέλεια του χρυσού.

Η έντονη, ασυνήθιστη μυρωδιά από κάρδαμο, μοσχοκάρυδο και μαύρο πιπέρι εκφράζουν την αντίθεση μεταξύ της ηλιόλουστης λάμψης του χρυσού και της ψυχρότητας του μετάλλου. Βανίλια και βάλσαμο τουλού, ενισχυμένα με πατσουλί, προσθέτουν πλούσιες, τρυφερές χρυσές αποχρώσεις στη δροσερή παλέτα

Κομψό αλλά αισθησιακό, ή το Intemporel είναι ένα άρωμα γεμάτο από αντιθέσεις. Ένα σύγχρονο άρωμα με αίσθηση vintage, διαχρονικό και πολύτιμο όπως ο χρυσός.

 

ILLUSION CAPTIVE 1898 - Chypre family

Ένα αινιγματικό μπουκάλι εμπνευσμένο από την καρφίτσα Dragonfly του René Lalique, ένα εικονιστικό κομμάτι κοσμήματος Art Nouveau. Το ILLUSION CAPTIVE είναι ένα άμπερυ άρωμα, ενισχυμένο από φρέσκο ​​ιταλικό περγαμόντο και μια τεράστια floral καρδιά.

 

TERRES AROMATIQUES 1905 – Woody Aromatique family

Είναι  ένα αφιέρωμα στην Κορσική πατρίδα του François Coty, του αρωματοποιού για τον οποίο ο René Lalique δημιούργησε μερικά από τα πιο όμορφα μπουκάλια του. Αυτό το Μεσογειακό άρωμα εξωτερικεύει  το θυμάρι και τη λεβάντα μέσω της ξυλώδης βάση κεχριμπάρι, ενισχυμένη από vetiver και tonka bean.

ROSE ROYALE 1935 – Woody Floral

Στην μεγαλοπρεπή βιτρίνα της μπουτίκ της οδού Royale, που εγκαινιάστηκε το 1935, η Lalique προσφέρει τη βασίλισσα των λουλουδιών: το τριαντάφυλλο. Ενισχυμένη  μυρωδιά από το ροδάκινο και το osmanthus, με το απίθανο βερίκοκο και τη βιολέτα, ταιριάζει σε αισθησιακό ξυλώδες κασμίρι.

 

FRUITS DU MOUVEMENT 1977 – Fruity Floral

Η Marie-Claude Lalique διαδέχθηκε τον πατέρα της: ένας άνεμος της θηλυκότητας και της νεωτερικότητας σάρωσε το σπίτι. Η έμφυτη αίσθηση της για την κίνηση και η αγάπη της για τα ζωηρά χρώματα μεταφράζονται στις μυρωδιές μυρωδάτου  μανταρινιού που περιορίζονται από το μαύρο πιπέρι.

Το τζίντζερ μεγεθύνει τη μυρωδιά του γιασεμί που στηρίζεται στις νότες βάσης αμπέρ και σανταλόξυλο.

 

Αποκλειστικά στα Beauty Line Στασικράτους, Λευκωσία και Κολωνακίου, Λεμεσός.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!