MARKET NEWS

To Ciacco γιορτάζει τη National Cheese Pizza Day και προσφέρει έκπτωση 20% για όλες τις πίτσες

Η προσφορά ισχύει μόνο για τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίο

Η νέα άφιξη του Πρωταρά, το αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο Ciacco, που έκανε την εμφάνιση του στις αρχές του φετινού καλοκαιριού και έγινε σύντομα talk of the town για τις νόστιμές του πίτσες, τις εξαιρετικές του μακαρονάδες και τον instagrammable χώρο, θα γιορτάσει μία ιδιαίτερη μέρα.

Η 5η Σεπτεμβρίου κάθε χρονιά έχει καθιερωθεί στις Η.Π.Α ως η National Cheese Pizza Day. Μία μέρα δηλαδή κατά τη διάρκεια της οποίας οι Αμερικανοί, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους αποτελούν απόγονους Ιταλών μεταναστών που έφτασαν στην Αμερική τον 16ο αιώνα, πέφτουν με τα μούτρα στην κλασική, παραδοσιακή ιταλική πίτσα με τυρί. Μία γιορτή βέβαια που βγήκε και εκτός συνόρων των Η.Π.Α, εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη και γιορτάζεται πλέον σε αρκετές χώρες  του κόσμου.

Το ιταλικό εστιατόριο Ciacco στον Πρωταρά, ως αυθεντικός προορισμός ιταλικής, παραδοσιακής, ναπολιτάνικης πίτσας δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει την ημέρα αυτή προσφέροντας μάλιστα μία γενναιόδωρη προσφορά. Έτσι, λοιπόν, ανήμερα της ημέρας αυτής, δηλαδή τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου το Ciacco προσφέρει έκπτωση 20% σε όλες τις πίτσες του μενού του. Γι’ αυτό οι καλοφαγάδες, φίλοι της ποιοτικής ναπολιτάνικης πίτσας δράξαται της ευκαιρίας και... γιορτάστε την ημέρα με την παρέα σας νόστιμα και οικονομικά, σε ένα από τα καλύτερα, ίσως, μαγαζιά για ιταλική πίτσα στο νησί μας.

Πληροφορίες:

  • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή 17:30-23:00 (κλείνει η κουζίνα), 01:00 (κλείνει το μπαρ).
  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Πρωταρά 53, Πρωταράς
  • Τηλ.: 23 040900
  • Facebook: Ciacco.cy
  • Instagram: ciacco.cy

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!