MARKET NEWS

Γαστρονομική Βραδιά O Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου μαγειρεύει για το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου»

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» διοργανώνουν μια μοναδική γαστρονομική βραδιά με σκοπό την οικονομική στήριξη των προγραμμάτων του Κέντρου

Οι Chef των ξενοδοχείων Amathus Beach Hotel, Four Seasons Hotel, Amara Hotel, Atlantica Hotels, Grand Resort, The Royal Apollonia, καθώς επίσης της εταιρείας Sodexo και La Galerie Patisserie, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαγειρεύουν ζωντανά το πιο γευστικό και gourmet street food της πόλης! Σκοπός τους η  στήριξη του Συνδέσμου Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου».

Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν ποιοτικό street food στην ειδική τιμή των €5 για κάθε μερίδα φαγητού. Θα υπάρχουν επιλεγμένα γλυκά και ποτά, υπέροχη μουσική από Deejay και εκπλήξεις για τα παιδιά!

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 18:00 – 23:00

Παραλιακός Χώρος Αφροδίτη Αμαθούσια, Άγιος Τύχωνας (δίπλα από La Isla)

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των ανιχνευτικών προγραμμάτων που διενεργεί το Κέντρο εδώ και 34 χρόνια δωρεάν για ολόκληρο τον πληθυσμό της Κύπρου.

Το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» είναι ο φορέας που τρέχει το ανιχνευτικό πρόγραμμα της χώρας μας, προσφέροντας τρία ανιχνευτικά προγράμματα σε ολόκληρο τον πληθυσμό της Κύπρου δωρεάν: (α) προγεννητικός έλεγχος εγκύων, (β) ανιχνευτικό τεστ μεταβολικών συνδρόμων στα νεογνά και (γ) ανιχνευτικό τεστ ακοής νεογνών.

Ο Σύνδεσμος Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» διοργανώνει ενημερωτικές καμπάνιες, δράσεις και εκδηλώσεις με σκοπό την ενημέρωση του κοινού αλλά και την οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων του Κέντρου.

Χορηγοί της βραδιάς:

Μπύρα Λέων, Photos Photiades Group, Amathus Beach Hotel, Four Seasons Hotel, Amara Hotel, Atlantica Hotels, Grand Resort, The Royal Apollonia, Sodexo, La Galerie Patisserie

Υποστηρικτές

Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα, Phil Andreou Digital Printings, Mint Event Finds, Tsouloftas Group of Companies, Blackbook Agency, Inspired Family Fun

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99300256 και στις σελίδες μας:

https://www.facebook.com/preventativepaediatricssociety

https://www.instagram.com/preventativepaediatricssociety/?hl=en

https://www.facebook.com/CyprusChefs

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!