MARKET NEWS

Η Wolt φέρνει το Ciacco στην πόρτα σου!

Το νέο, αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο του Πρωταρά τώρα και με υπηρεσία delivery

Το ιταλικό εστιατόριο Ciacco, έκανε την εμφάνισή του στις αρχές του καλοκαιριού στην κεντρική λεωφόρο του Πρωταρά και έγινε πολύ σύντομα talk of the town! Τα συνεχόμενα post στα social media μας έδωσαν να καταλάβουμε πως πρόκειται για ένα εστιατόριο που δεν αστειεύεται ούτε με τα πιάτα και τις νοστιμιές του ούτε με τις ποσότητες του. Πλέον, μπορείτε να απολαύσετε τις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις του και στο σπίτι ή το γραφείο σας, μέσω της Wolt!  

Αν βρίσκεστε στην περιοχή, δεν έχετε παρά να βρείτε το Ciacco στην εφαρμογή της Wolt και να παραγγείλετε αυθεντική, ναπολιτάνικη πίτσα ψημένη σε ξυλόφουρνο και όχι μόνο. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια πλούσια γκάμα από πίτσες όπως την κλασική Μαργαρίτα, την αρωματική Pesto Genocese, την πικάντικη Diavola ή την ψαγμένη Portobellini Florentine ή λαχραριστές μακαρονάδες όπως η Tagliatelle Ciacco, η Papardelle al Ragu Bolognaise και η Spaghetti cacio e pepe.

Το μενού έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και περιλαμνάνει μία χρυσή δεκάδα από πίτσες, νόστιμα πιάτα ζυμαρικών, ριζότο, ραβιόλι και εξαιρετικά ορεκτικά.

H διαδικασία της παραγγελίας στην online food delivery πλατφόρμα της Wolt διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα και γίνεται online, στο app ή και το website. Παράλληλα προσφέρεται η υπηρεσία της live παρακολούθησης της πορείας της παραγγελίας, αλλά και της εξυπηρέτησης του πελάτη μέσω chat.

Ακολουθήστε το Ciacco στα social media (Facebook: ciaccocy & Instagram: ciacco.cy) και μείνετε συνεχώς ενημερωμένοι για τα νέα του αγαπημένου σας Ιταλικού εστιατορίου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!