MARKET NEWS

Wood EDT, τα νέα αρώματα από τους Dsquared2

Oι διάσημοι σχεδιαστές μόδας, Dean και Dan Caten, αλλιώς Dsquared2 κάνουν ένα ανανεωμένο και δυναμικό comeback με ένα διπλό project εμπνευσμένο από τι άλλο, το Ξύλο!  Βασισμένοι στα χαρακτηριστικά του όπως την ισχυρή, ανθεκτική και πολύπλοκη δομή του, δημιούργησαν 2 εξίσου δυναμικά αρώματα που αντιπροσωπεύουν  την γυναίκα και τον άντρα του σήμερα. Μια γυναίκα και ένα άντρα αισθησιακούς και με αυτοπεποίθηση στον εαυτό τους και την προσωπικότητα τους!

Οι  Wood πρωταγωνιστές ζουν με πάθος, θετική ενέργεια και ώθηση σε κάθε τι καινούριο!  Ψάχνουν ένα σοφιστικέ άρωμα που να εκφράζει την αυθεντικότητα, το πάθος και τη βαθύτητα  που τους καθορίζει!

“Το άρωμα είναι μια εμπειρία αισθήσεων που λέει τα πάντα για σένα και την προσωπικότητα σου. Είναι το πιο διακριτικό και έγκυρο στοιχείο  που σε κάνει αναγνωρίσιμο και διαφορετικό  με ένα μη-περιγραφικό/παραστατικό τρόπο. Θέλουμε να σκεφτόμαστε το νέο μας άρωμα Wood σαν ένα ξεχωριστό αξεσουάρ που είναι πολύ προσωπικό και καθορίζει το στυλ και το χαρακτήρα του Dsquared2.” Dean και Dan Caten

 

Wood EDT για τον άντρα: Ένα δυναμικό, διακριτικό και αρρενωπό άρωμα.

Το νέο Wood EDT για τον άντρα αρχίζει να ξετυλίγεται με την Μεσογειακή φρεσκάδα του περγαμόντο από την Καλάμπρια, του λεμονιού και μανταρινιού από την Σικελία και τις πλούσιες, αυστηρές αλλά και εκλεπτυσμένες νότες από ginger.

Έντονες νότες από φύλλα βιολέτας και κάρδαμου, έρχονται σε αντίθεση με τη διακριτικά ερωτική νότα του Ambrox.

Ένας μοντέρνος συνδυασμός από λευκό ξύλο δίνει μια φωτεινή νότα στο βαθύ και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του Vetiver.

Το ταξίδι αυτό οδηγεί σε ένα άρωμα Woody και Floral!

 

Wood EDT για τη γυναίκα: Μια σύγχρονη σύνθεση, ζωηρή και πολύ πολύ θηλυκή!

Tο νέο γυναικείο άρωμα από τους Dsquared2, Wood, εκφράζει χαρά και ζωηρότητα με νότες από μανταρίνια Σικελίας και φύλλα βατόμουρου σε συνδυασμό με lily of the valley και μανόλιες που εκπέμπουν φρεσκάδα και αιθέριες νότες!

Μέσα από ένα πολύτιμο και μαγευτικό συνδυασμό από Osmanthus και γιασεμί αποκαλύπτεται μια έντονη θηλυκότητα!

Ζωηρές νότες από λευκό ξύλο και Cedar μαζί με το βαθύ Ambrox καθορίζουν ένα άρωμα με αλάνθαστο χαρακτήρα!

Το νέο Wood για τη γυναίκα ανήκει στην οικογένεια των Floral, Woody αρωμάτων!

Ένα γραμμικό γυάλινο μπουκάλι με μια πολυτελή απλότητα που συμπληρώνει την αισθητική του αρώματος. Κάθε μπουκάλι έχει ένα μοναδικό καπάκι με μαγνητικό κλείσιμο φτιαγμένο από την υψηλότερη ποιότητα φλαμουριάς που φτιάχτηκε κομμάτι κομμάτι, προσφέροντας ένα επίπεδο χειροτεχνίας που έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

«Ζεστά» και «κρύα» υλικά συναντιούνται χωρίς να χάσουν τις αισθητικές τους ιδιότητες. Το ξύλο ως υλικό προσφέρει μια αρχαϊκή νότα, ισχυρή αλλά καθησυχαστική, ενώ η λαμπρότητα και η καθαρότητα του γυαλιού και του αλουμινίου, ενισχύουν το πολύτιμο εσωτερικό του αρώματος.

Η εξωτερική συσκευασία είναι κομψή, σε σκούρο καφέ βελούδο για τον άντρα και ροζ βελούδο για την γυναίκα. Σφραγισμένη με ένα φύλλο Σφενδάμου, το σύμβολο των Dsquared2 που αποτελεί εγγύηση ποιότητας, έρευνας και καινοτομίας.

Η νέα διαφημιστική Wood καμπάνια δημιουργήθηκε από τους φωτογράφους μόδας Mert & Marcus με την εικαστική επιμέλεια των Dean & Dan Caten! Είναι ένα διακριτικό παιχνίδι ανάμεσα στην εξουσία και την αποπλάνηση!

Τα μοντέλα Anna Ewers και Julian Schneider περιπλέκονται σε ένα σκηνικό γεμάτο κίνηση, πάθος, ενέργεια και δύναμη! Συναντιούνται και συγκρούονται σε ένα παιχνίδι αισθησιασμού με έντονες ματιές.

Τα νέα Dsquared2 Wood EDT για τον άντρα και τη γυναίκα είναι διαθέσιμα σε συσκευασίες των 30ml, 50ml & 100ml.

Διαθέσιμα επίσης στην γυναικεία σειρά σε body lotion και στην αντρική σε after shave balm και deodorant stick.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!