MEN'S GUIDE

Τρεις ιδέες για πρωτότυπα ραντεβού για να εντυπωσιάσεις τη σύντροφό σου

Σχεδόν όλοι, όταν ξεκινούν τα πρώτα ραντεβού με κάποια που τους έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κάνουν τις απολύτως safe επιλογές, που κινούνται στο τρίπτυχο: για καφέ ή ποτό, για σινεμά ή για φαγητό και εδώ που τα λέμε καλά κάνουν, αλλά αν θέλεις πραγματικά να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου, υπάρχουν και άλλες, πιο πρωτότυπες, επιλογές.

Άλλωστε σχετικές μελέτες, έχουν δείξει πως μεγάλο ποσοστό των γυναικών δηλώνουν πως τους αρέσουν οι εκπλήξεις.
Φυσικά το ποια από τις παρακάτω προτάσεις θα επιλέξετε σχετίζεται άμεσα με τα δικά σας γούστα, αλλά και αυτά της συντρόφου σας.

1. Ραντεβού σε λούνα παρκ: Ένα τέτοιο ραντεβού είναι βέβαιο πως θα είναι διασκεδαστικό και για τους δυο, ενώ αν δείξετε σε μια γυναίκα το... παιδί που κρύβεται μέσα σας, πιθανότατα θα σας λατρέψει.


2. Ραντεβού για πικνίκ: Αναρίθμητες έρευνες έχουν δείξει τα οφέλη της επαφής με τη φύση και ένα πικνίκ στην ύπαιθρο, μπορεί να λειτουργήσει υπέρ και της ερωτικής σχέσης σας, αφού αποτελεί μια πολύ ρομαντική πρόταση. Αν δεν έχετε το χρόνο ή τα μέσα να πάτε κάπου μακριά, μπορείτε απλά να στήσετε ένα απλό πικνίκ σε κάποιο πάρκο ή σε παραλία. Το μέρος δεν παίζει μεγάλη σημασία (αρκεί να είναι κάπως ήσυχα) όσο η κίνηση που θα κάνετε, αφού σίγουρα θα εκτιμήσει τις όποιες ετοιμασίες θα κάνετε, ακόμα και αν απλά πάρετε έτοιμο φαγητό μαζί σας ή σνακ και κάτι για να πιείτε.


Ραντεβού για extreme sports: Αυτή η πρόταση δεν είναι για όλους, αφού κάποιοι και κάποιες δεν είναι και πολύ αθλητικοί τύποι, ούτε τα πάνε καλά με τα... extreme πράγματα. Αν όμως εκτιμάτε πως κάτι τέτοιο πιθανά να αρέσει στο ταίρι σας και δεν ενοχλεί και εσάς, τότε να ξέρετε πως η αδρεναλίνη, ο στιγμιαίος φόβος και η φυσική κίνηση που προκαλούν τα extreme sports θα σας ξεσηκώσουν, θα σας ανανεώσουν και θα σπάσουν εντελώς τη ρουτίνα σας.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!