MARKET NEWS

Χριστουγεννιάτικες DIY χειροτεχνίες που μας βάζουν στο γιορτινό κλίμα

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τόσο περισσότερο έχουμε την ανάγκη μπούμε σε μια πιο γιορτινή ατμόσφαιρα και διάθεση, παρόλο που η φετινή χρονιά είναι «λιγάκι» ιδιαίτερη. Με τα μέτρα και τους περιορισμούς στην κυκλοφορία να μας κρατούν αρκετές ώρες στο σπίτι, μας δίνεται η ευκαιρία να περάσουμε ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο με την οικογένειά μας, φτιάχνοντας διασκεδαστικές χριστουγεννιάτικες κατασκευές που θα δώσουν ένα «άρωμα» Χριστουγέννων στο σπίτι μας και θα χαρίσουν χαμόγελα σε όλη την οικογένεια.

Η TheSoul Publishing*, η εταιρεία διαδικτυακών μέσων και ψυχαγωγίας παγκοσμίως που έχει έδρα τη Λεμεσό, μας δίνει ιδέες για χειροποίητες κατασκευές από τα δημοφιλή της κανάλια, συμπεριλαμβανομένου και του 5-Minute Crafts. Χειροποίητες κάρτες, εντυπωσιακό τύλιγμα δώρων, πρωτότυπος στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου και δημιουργικό στόλισμα γλυκών, μας βάζουν για τα καλά στο εορταστικό κλίμα.

Τύλιγμα δώρων

Τα δώρα έχουν σίγουρα την τιμητική τους κάθε Χριστούγεννα, χαρίζοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Εκτός από το δώρο, σημαντικό ρόλο έχει και το τύλιγμα και η συσκευασία του, αφού ένα εντυπωσιακό περιτύλιγμα μπορεί να δώσει μια εντελώς διαφορετική αίσθηση στο δώρο. Μπορούμε να γίνουμε δημιουργικοί, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουμε μια μικρή περιουσία και να φτιάξουμε μόνοι μας όμορφα τυλιγμένα δώρα από αλουμινόχαρτο, καφέ χάρτινη σακούλα, καθώς και αυτοσχέδιες εντυπωσιακές και προσεγμένες συσκευασίες για σοκολατάκια.

Χριστουγεννιάτικες Κάρτες

Μια χειροποίητη χριστουγεννιάτικη κάρτα φτιαγμένη με αγάπη, είναι πάντα προτιμότερη από μια έτοιμη, αφού δείχνει ότι ασχοληθήκαμε και βάλαμε κόπο σε κάτι που φτιάξαμε με την καρδιά μας. Στήνουμε λοιπόν ένα μικρό «εργαστήρι» στο σπίτι και αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη, περνώντας ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μας κάνοντας χειροτεχνίες. Μαζεύουμε πολύχρωμα χαρτόνια, κουμπιά, κορδέλες, μαρκαδόρους, ξυλάκια κανέλλας, φιστίκια και ότι άλλο μπορούμε να σκεφτούμε, και είμαστε έτοιμοι!

Εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Κάθε χρόνο, στολίζουμε συνήθως το ίδιο συμβατικό και καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τα «γνωστά» λαμπάκια και στολίδια. Φέτος, αποφασίσαμε ότι υπάρχει άπλετος χώρος για δημιουργικότητα, φτιάχνοντας ένα πρωτότυπο δέντρο που θα αλλάξει για πάντα τις προσδοκίες μας για το τι σημαίνει «χριστουγεννιάτικο δέντρο». Από κλαδιά, βιβλία και μπουκάλια, μέχρι και… περιστρεφόμενο δέντρο, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Δες περισσότερες ιδέες εδώ

Λιχουδιές και γλυκά

Γιατί τί θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς γλυκά και νόστιμες λιχουδιές; Βέβαια, η αξία είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν είναι σερβιρισμένα και διακοσμημένα με τρόπο που «φωνάζουν» Χριστούγεννα. Μπισκοτάκια χιονάνθρωποι, σοκολατάκια τάρανδοι, μάφιν Άγιος Βασίλης και η λίστα είναι ατελείωτη. Αυτό το βίντεο, σίγουρα θα δώσει έμπνευση στον ζαχαροπλάστη που όλοι λίγο ή πολύ κρύβουμε μέσα μας.

*Με έδρα τη Λεμεσό, η TheSoul Publishing είναι ένα ανεξάρτητο ψηφιακό στούντιο το οποίο παράγει ψυχαγωγικό, ενημερωτικό και πρωτότυπο περιεχόμενο για ένα παγκόσμιο κοινό.  Το κανάλι της 5-Minute Crafts, είναι το No. 1 DIY ψηφιακό brand στον κόσμο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία 5 κανάλια στο YouTube.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!