MARKET NEWS

ΙΚΕΑ: Ιδέες και λύσεις για γρήγορη ανανέωση στην κουζίνα και στο μπάνιο

Η αλλαγή της καθημερινότητάς και της διάθεσής μας συνδέεται άμεσα με τις μικρές ή μεγάλες αλλαγές στο σπίτι μας. Μπορεί να είναι μικρές, όπως η ανανέωση κάποιων επίπλων ή εξοπλισμού, ή μεγάλες, όπως η ανακαίνιση ή η μετακόμιση. Δύο δωμάτια τα οποία αποτελούν πολυσύχναστους χώρους του σπιτιού και χρειάζονται τάξη και κατάλληλη οργάνωση προκειμένου να είναι παραγωγικά και λειτουργικά, είναι η κουζίνα και το μπάνιο!  Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας όμως, καθώς δεν χρειάζονται πολλά χρήματα ή μεγάλοι χώροι για να ανανεώσουμε αυτά τα δωμάτια, να τα οργανώσουμε ή να τα διακοσμήσουμε, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε μια όμορφη καθημερινότητα σε όλους τους χώρους του σπιτιού μας. Αυτό που χρειάζεται είναι απλές, προσιτές και λειτουργικές λύσεις και η ΙΚΕΑ το γνωρίζει και μας τις προσφέρει με τη νέα σειρά για κουζίνα και μπάνιο ΕΝΗΕΤ!

Η σειρά ΕΝΗΕΤ  με έπιπλα κουζίνας και μπάνιου είναι οικονομική, λειτουργική, ιδανική για μικρούς χώρους και προσφέρει τις λύσεις που χρειαζόμαστε για να γίνει η καθημερινότητά μας καλύτερη. Τα έπιπλα της ΕΝΗΕΤ είναι ανθεκτικά και τόσο εύκολα στη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση, που σε περίπτωση μετακόμισης, μπορούμε απλά να πάρουμε μαζί και την κουζίνα μας!

Η κουζίνα είναι ο χώρος του σπιτιού όπου δημιουργούμε, εμπνεόμαστε, μοιραζόμαστε οικογενειακές στιγμές και εκφράζουμε την αγάπη μας με το φαγητό! Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να τη φτιάξουμε όπως θέλουμε και σύμφωνα με τις ανάγκες μας. Η κουζίνα ΕΝΗΕΤ είναι ιδανική λύση, ειδικά αν ο χώρος μας είναι περιορισμένος, καθώς είναι ευέλικτη και προσαρμόζεται παντού.  Επιπρόσθετα, αποτελεί μία οικονομική λύση για όσους μένουμε σε μικρούς χώρους και θέλουμε να φτιάξουμε μία κουζίνα μοντέρνα και προσαρμοσμένη στο δικό μας γούστο. Η σειρά ENHET μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε την κουζίνα με βάση τις ανάγκες μας ή ακόμα και να επιλέξουμε μια έτοιμη σύνθεση κουζίνας και να διαλέξουμε την εμφάνιση που θέλουμε μέσα από τους διαθέσιμους συνδυασμούς. Μπορούμε να επιλέξουμε προσόψεις συρταριών και ντουλαπιών, πάγκους κουζίνας και ποικίλα αξεσουάρ, να εστιάσουμε στη λεπτομέρεια με ξεχωριστές επιλογές σε πόμολα και χερούλια ή νεροχύτες και μπαταρίες κουζίνας, να συνδυάσουμε χρώματα και να προσθέσουμε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους αποθήκευσης με αποτέλεσμα να δημιουργούμε τη δική μας, μοναδική κουζίνα.

Εκτός από τη διακόσμηση, σημαντικός παράγοντας για μία λειτουργική κουζίνα είναι η οργάνωση του χώρου και των αντικειμένων. Αν στην κουζίνα μας θέλουμε τα σκεύη και τα εργαλεία συγκεντρωμένα σε ένα σημείο, τότε η σειρά ΕΝΗΕΤ είναι η κατάλληλη λύση στην ομαδοποίηση των αντικειμένων και στην εξοικονόμηση χώρου. Η σειρά ντουλαπιών ΕΝΗΕΤ είναι ιδιαίτερα λειτουργική, προσιτή και έχει 10 χρόνια δωρεάν εγγύηση.

Σημαντικό παράγοντα για τη δημιουργία της ιδανικής κουζίνας για τους λάτρεις της μαγειρικής, παίζει και ο φωτισμός. Ο έξυπνος ή ενσωματωμένος φωτισμός έχει σπουδαίο λειτουργικό και διακοσμητικό ρόλο, γι’ αυτό, καλό θα ήταν να μην τον παραμελούμε. Τα φωτιστικά LED, τα οποία έχουν και μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι μια πολύ καλή λύση και μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από τα ντουλάπια, ώστε να φωτίζουν τους πάγκους και να μαγειρεύουμε με μεγαλύτερη ευκολία.

Η μέρα μας ξεκινάει και τελειώνει από το μπάνιο! Πολλές φορές η πίεση χρόνου το πρωί για να φύγουμε στην ώρα που πρέπει για τη δουλειά μας ή τις καθημερινές μας υποχρεώσεις μπορεί να μας προκαλέσει άγχος.  Ένας τρόπος για ν’ αρχίζουμε και να τελειώνουμε την ημέρα μας όμορφα, είτε θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρόνο, είτε απλά να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας και να χαλαρώσουμε, είναι να έχουμε ένα λειτουργικό και άνετο μπάνιο. Μπορούμε με απλές  λύσεις να φτιάξουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και να έχουμε ένα οργανωμένο μπάνιο το οποίο θα μας εξασφαλίσει ένα χαρούμενο και ήρεμο ξεκίνημα της ημέρας.

Η σειρά μπάνιου ENHET αποτελείται από έπιπλα μπάνιου που συνδυάζονται με πολλούς τρόπους ώστε να ταιριάζουν στις διαφορετικές ανάγκες μας, το στιλ και τον χώρο μας. Η εύκολη συναρμολόγηση των επίπλων ΕΝΗΕΤ μας επιτρέπει να φτιάχνουμε το έπιπλο της επιλογής μας γρήγορα και εύκολα. Ακόμα μία δυνατότητα που μας προσφέρει η σειρά είναι να αλλάζουμε τις πόρτες και τις προσόψεις των συρταριών, να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά χρώματα, ακόμα και να συνδυάσουμε ανοιχτά με κλειστά ντουλάπια αποθήκευσης, έτσι ώστε να κάνουμε το μπάνιο μας όσο πιο λειτουργικό γίνεται και προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις μας.

Δίνουμε την προσωπική μας πινελιά στο μπάνιο επιλέγοντας μονόχρωμες αποχρώσεις ή κάνοντας τον δικό μας συνδυασμό χρωμάτων. Οι ραφιέρες μπάνιου ENHET διατίθενται σε μαύρο, λευκό ή και κόκκινο μεταλλικό χρώμα και χωράνε όλα όσα χρειαζόμαστε για την καθημερινή μας περιποίηση. Επίσης, τα ντουλάπια μπάνιου τοίχου ENHET με προσόψεις σε λευκό ή γκρι ή με μοντέρνα όψη τσιμέντου είναι ένας καλός τρόπος για να δημιουργήσουμε μία ήρεμη ατμόσφαιρα στο μπάνιο.

Τα έπιπλα μπάνιου ENHET αντέχουν στην καθημερινή χρήση για πολλά χρόνια και συνοδεύονται από 10 χρόνια δωρεάν εγγύηση.

Η νέα σειρά ΕΝΗΕΤ με έπιπλα για το μπάνιο και την κουζίνα μας αποτελεί την ιδανική λύση για όσους από εμάς αναζητούμε ευκολία, εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, και θέλουμε να αναδείξουμε το προσωπικό μας στιλ στους χώρους του σπιτιού μας.

Για περισσότερες ιδέες και μεγαλύτερη έμπνευση, ξεφυλλίστε τον νέο Κατάλογο ΙΚΕΑ 2021.

TAGS

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!