MEN'S GUIDE

Μια διάσημη sex therapist λέει πως η μπύρα βελτιώνει τις επιδόσεις στο σεξ

Είναι γνωστό πως η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ, μπορεί να λειτουργήσει σαν... διεγερτικό και να αυξήσει τη λίμπιντο, ωστόσο το ακριβώς αντίθετο ισχύει με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η οποία συνδέεται με την εμφάνιση στυτικών δυσλειτουργιών. Όμως μια sex therapist, εξηγεί πως ειδικά η μπύρα, μπορεί να αποτελέσει αφροδισιακό αν χρησιμοποιηθεί με μέτρο.

Ο λόγος για την Dr. Kat Van Kirk, μια διάσημη sex therapist και σύμβουλο γάμου, που εμπιστεύονται πολλοί celebrities και έχει γράψει και πολλά βιβλία με συμβουλές για ζευγάρια.

«Το αλκοόλ με μέτρο θεωρείται έτσι κι αλλιώς αφροδισιακό. Αλλά ορισμένες ιδιότητες που έχει ένα παγωμένο ποτήρι μπίρα, μπορούν να κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά στις σεξουαλικές επιδόσεις ενός άνδρα, συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο οινοπνευματώδες ποτό», λέει η Van Kirk, εξηγώντας το γιατί.

Δείτε τα... θετικά στοιχεία που προσφέρει η (πάντα με μέτρο) κατανάλωση μπύρα, όπως τα εξηγεί η sex therapist και τα διαβάσαμε στο gr.askmen.com

Θα έχεις περισσότερη διάρκεια

Τα φυτοοιστρογόνα που περιέχει ο λυκίσκος της μπύρας είναι το όπλο σου απέναντι στην πρόωρη εκσπερμάτωση. Κυρίως επειδή τα φυτοοιστρογόνα σε χαλαρώνουν και διώχνουν την ένταση.

Οι μαύρες έχουν άλλη χάρη

Περιέχουν περισσότερο σίδηρο από τις ξανθιές, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της συνολικής κυκλοφορίας του αίματος στα γεννητικά όργανα. Αποτέλεσμα; Πιο εύκολες και δυνατές στύσεις.

Γυμνάζει την καρδιά σου

Ερευνητές στο ιταλικό πανεπιστήμιο Fondazione di Ricerca e Cura απέδιεξαν ότι οι άνδρες που έπιναν μισό λίτρο μπύρα ημερησίως είχαν 31% λιγότερες πιθανότητες να υποστούν έμφραγμα. Σε συνδυασμό με συχνή άσκηση, θα μπορούσε να είναι το συγχωροχάρτι σου απέναντι σε κάθε αμάρτημα ενάντια στην καρδιά σου -κάπνισμα, ας πούμε.

Guinness: μπίρα και βραβείο μαζί

Η μεγαλύτερη σε πωλήσεις στον κόσμο αφροζύμωτη σκούρα μπύρα, είναι τόσο περιεκτική σε οινόπνευμα όσο και εκπληκτικά χαμηλή σε θερμίδες. Η Van Kirk λέει επίσης, ότι η μπίρα Guinness είναι πολύ πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία -κυρίως βιταμίνη Β και προβιοτικά- , πράγμα που σημαίνει ότι οχυρώνει τη γενική υγεία σου. «Το βασικότερο; Δεν σε φουσκώνει. Άρα, δεν αισθάνεσαι βαρύς ούτε έχεις ρεψίματα κατά τη διάρκεια του σεξ», λέει η γιατρός.

Ναι, υπάρχει και μπύρα-Viagra

Μια σκοτσέζικη ζυθοποιία με το όνομα Innis & Gunn έβγαλε στην κυκλοφορία την μπίρα «50 Αποχρώσεις Του Πράσινου» χρησιμοποιώντας τζίνσενγκ, τζίνγκο μπιλόμπα και νταμιάνα, όλα βότανα που ανεβάζουν κατακόρυφα τη σεξουαλική διέγερση. Η Van Kirk λέει: «Πίνοντας δυο τέτοιες μπίρες, καμία γυναίκα δεν θα καταλάβει ότι πέρασες μια πολύ ψυχοφθόρα μέρα στη δουλειά».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!