MARKET NEWS

Διανομή όλων των φυσικών προϊόντων Fleriana μέσω της Argosy

Η Power Health, η πρώτη ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας, προχωρώντας στην εξαγορά της ελληνικής εταιρείας Provipax A.E. (Fleriana), που στόχος της είναι η έρευνα, η ανάπτυξη και η παραγωγή καινοτόμων προϊόντων από φυσικές πρώτες ύλες, πέτυχε την ενδυνάμωσή της και στον χώρο των προϊόντων οικιακής και προσωπικής χρήσης.

Οι άνθρωποι της Fleriana σε συνεργασία με πανεπιστήμια και εξειδικευμένα εργαστήρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό αξιοποίησαν τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτών και δημιούργησαν μια σειρά σύγχρονων προϊόντων, με βάση τις φυσικές πρώτες ύλες, που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια τους απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η σειρά Fleriana αποτελείται από προϊόντα οικιακής και προσωπικής χρήσης (αντικουνουπικά, βιοκτόνα, αντιφθειρικά, αρωματικά). Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά καινοτόμων και εξαιρετικά αποτελεσματικών προϊόντων με ισχυρή δράση για την καθημερινή προστασία.

Χάρη στην υψηλή ποιότητα και καινοτομία τους, τα φυσικά προϊόντα Fleriana έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού. Τώρα, και το καταναλωτικό κοινό της Κύπρου θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί τα φυσικά και καινοτόμα προϊόντα Fleriana μέσω της διανομής τους από την εταιρεία Argosy Trading Company Ltd.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!