MARKET NEWS

The DOUBLEV sunset stories: Το απόλυτο summer event είναι εδώ

Το hottest fashion πάρτι του καλοκαιριού επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ. Το DBLV Clothing σας προσκαλεί για ακόμη μία χρονιά σε ένα απίστευτο Sunset event πλάι στην θάλασσα, στις 31 Ιουλίου 2021.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το DBLV Pop-Up Shop και να επωφεληθούν εκπτώσεις έως και 50%, restock σε όλα τα best seller items του brand, αλλά και να αποκτήσουν surprise fashion items τα οποία δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το event! Με κάθε αγορά, θα δίνεται στους παρευρισκόμενους ένα δωρεάν summer drink και ένα μοναδικό εκπτωτικό κουπόνι, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη σας αγορά.Το sunset event θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Ιουλίου στις 7μ.μ. στο Cabana Beach Bar στην Πάφο, με line-up γνωστών Κύπριων DJ! H είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να κάνετε κρατήσεις καλώντας το DBLV Clothing στο 97632493, εξασφαλίζοντας την θέση σας. Για όσους προνοήσουν της κράτησής τους, θα τους περιμένει μια free champagne για να απολαύσουν ακόμη περισσότερο το καλοκαιρινό πάρτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει Special DBLV μενού, όπως και υπέροχα DBLV drinks, για τους προσκεκλημένους.

Για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας και προστασίας ενάντια της διασποράς του Covid-19, θα υπάρχουν περιορισμένοι αριθμοί κρατήσεων. Επίσης, απαραίτητη θα είναι η προσκόμιση Safe Pass από όλους τους παρευρισκόμενους.

Ζήστε κι εσείς το απόλυτο DBLV sunset happening με μία επίσκεψη στο Cabana Beach Bar στις 31 Ιουλίου.

Website: https://www.thedoublevclothing.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Thedoublev.clothing/

Instagram: https://www.instagram.com/thedoublevclothing/

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!