MARKET NEWS

And the Slimmer of the Year 2021 is Lefteris Zattas

Το success story της εταιρείας The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan κερδίζει τις εντυπώσεις

Ο Λευτέρης Ζαττάς είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Slimmer of the Year που διοργανώνει κάθε χρόνο η εταιρεία The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, που συνεχίζει να γράφει με χρυσά γράμματα τη δική της ιστορία στο κεφάλαιο απώλεια βάρους.

Ο 18χρονος Λευτέρης Ζαττάς με τη στήριξη της Συμβούλου του, Μίμα Ντάγκλας στην Λευκωσία, κατάφερε να πετάξει από πάνω του 51 ολόκληρα κιλά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους 15 φιναλίστ που επιλέχθηκαν και οι οποίοι έχασαν συνολικά 630 κιλά με επιτυχία! Οι ιστορίες επιτυχίας των 15 φιναλίστ είναι διαθέσιμες στο soty.one2onediet.com.cy. Μέσα από μια ηλεκτρονική ψηφοφορία, το κοινό ανάδειξε τον μεγάλο νικητή.

Δεκαοκτώ μήνες μετά το rebranding της γνωστής σε όλους The Cambridge Diet, όπως ονομαζόταν, και μετά από μια πανδημία με lockdowns που έφερε τα πάνω κάτω στη διατροφή πολλών, η δίαιτα Cambridge, όχι απλά προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα, αλλά εξελίχθηκε περαιτέρω και παρέμεινε ως η νούμερο ένα επιλογή για πολλούς.

Έτσι, με νέα εικόνα και νέο όνομα, η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, βοήθησε χιλιάδες ανθρώπους να χάσουν το βάρος που κέρδισαν κατά τα lockdowns, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και προσφέροντας μια ολοκληρωμένη διατροφή με 26 βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία σε κάθε προϊόν.

Η The 1:1 Diet, λανσαρίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1984 και έκτοτε βοήθησε χιλιάδες άτομα παγκοσμίως να χάσουν βάρος και να κερδίσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής με χαμόγελα και αυτοπεποίηση.

Στην Κύπρο υπάρχουν σήμερα 85 διακεκριμένοι σύμβουλοι της επιτυχούς δίαιτας, η οποία είναι βασισμένη σε ιατρικές έρευνες και μελέτες.

Ήδη η σελίδα της στο Facebook έχει κερδίσει μέχρι σήμερα 12,830 likes.

Η φιλοσοφία της έγκειται στο ότι κάθε ένας από μας είναι μοναδικός και το ότι για να φτάσει κανείς στο στόχο του χρειάζεται βοήθεια και έναν προς ένα στήριξη.

Για πληροφορίες:

Call centre number 70004505
Website: www.one2onediet.com.cy
Facebook and Instagram pages: https://www.facebook.com/onetoonedietcy / https://www.instagram.com/onetoonedietcyprus/

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!