MARKET NEWS

Αυτές είναι οι διάσημες κύπριες που παρευρεθήκαν στο πιο fashionable pyjama party της χρονιας

Στο πιο fashionable και διασκεδαστικό pyjama party της χρονιάς, συντροφιά με το γνωστό και αγαπημένο brand ETAM παρευρέθηκαν γνωστές influencers της Κύπρου.

Οι Κωνσταντίνα Ευρυπίδου, Άντρεα Κυριάκου, Κάλια Ελευθερίου, Νάταλη Κάτερ, Μαρία Πορφυρίου, Χριστίνα Αργυρού, Χριστιάνα Ευθυβούλου και Ιωάννα Θεοδώρου συναντήθηκαν στη σουίτα του ξενοδοχείο Map Hotel στο κέντρο της Λευκωσίας.

Οι influencers φόρεσαν πιτζάμες και εσώρουχα από το αγαπημένο brand ETAM και απόλαυσαν το πάρτι υπό τους ήχους της dj Demi. Όπως οι ίδιες περιγράφουν, ήταν μια βραδιά γεμάτη ξεγνοιασιά και διασκέδαση. Η σουίτα γέμισε με μπαλόνια και platters με λαχταριστά εδέσματα. Τα κορίτσια έπαιξαν επιτραπέζια παιχνίδια, τραγούδησαν καραόκε, γέλασαν με την καρδιά τους, φωτογραφήθηκαν και απόλαυσαν, όχι μόνο το πάρτι, αλλά και τη μοναδική αίσθηση που αφήνουν στο σώμα οι πιτζάμες και τα εσώρουχα της ETAM. Την αίσθηση της ελευθερίας.

Το ευρέως γνωστό γαλλικό brand εσωρούχων που μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει πολλά σημεία του πλανήτη, έρχεται να καθηλώσει και την κυπριακή αγορά και να αποτελέσει την απόλυτη επιλογή κάθε απαιτητικής γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της. Mέσα από την πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία και καινοτομία του, το brand προσφέρει στη γυναίκα την ελευθερία και άνεση που χρειάζεται το σώμα της, αλλά και τον αέρα αυτοπεποίθησης. Ξεχωρίζει για τις απεριόριστες επιλογές που έχει σε σειρές, αλλά και μεγέθη. Διαθέτει από εσώρουχα μέχρι πιτζάμες σε κάθε χρώμα, μέγεθος και γούστο.

Το brand λανσαρίστηκε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Κύπρο από τον Όμιλο VLM (Voici La Mode), στο Nicosia Mall και από τις 16 Δεκεμβρίου άνοιξε τις πόρτες του και στο επιβλητικό 360 στο κέντρο της Λεωφόρου Μακαρίου.

Ο Όμιλος VLM δραστηριοποιείται επιτυχώς στους τομείς της μόδας και της εστίασης στην Κύπρο για πάνω από 65 χρόνια και χαρακτηρίζεται από συνεχή εξέλιξη και επανάσταση στον χώρο της μόδας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!