MARKET NEWS

Η Dr.Age προσγειώνεται στην Κύπρο!

Το πρωτοποριακό skincare brand με τα καινοτόμα προϊόντα που στοχεύουν με την ακρίβεια ενός πλαστικού χειρουργού, στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε τμήματος του προσώπου μετά τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, βρίσκεται από τις 15 Απριλίου αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα Beauty Line.

 

Η Dr.Age, είναι ένα ξεχωριστό brand που ενσαρκώνει το όραμα του πλαστικού χειρουργού Νίκου Μεταξωτού, MD, PhD, δημιουργού των πρωτοποριακών κλινικών ομορφιάς SYMMETRIA, με έντονη διεθνή παρουσία στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή. Η Dr.Age υιοθετεί πρακτικές της πλαστικής χειρουργικής και προσεγγίζει τα διαφορετικά χαρακτηριστικά και ανάγκες κάθε περιοχής του προσώπου με εξατομικευμένα προϊόντα και πρωτόκολλα που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα. Μετά τη θερμή υποδοχή του κοινού στις κορυφαίες διεθνείς αγορές, η Dr.Age από τις 15 Απριλίου δίνει το παρών και στην Κύπρο μέσα από τα καταστήματα Beauty Line.  

Η πλαστική χειρουργική εμπνέει

Το «Rule of Thirds», η διαίρεση του προσώπου σε 3 οριζόντια τριτημόρια- άνω τριτημόριο από τη γραμμή των μαλλιών έως το άνω βλέφαρο, μέσο τριτημόριο από το κάτω βλέφαρο έως το άνω χείλος και κάτω τριτημόριο από το άνω χείλος έως τη γραμμή του σαγονιού- είναι αρχή με βάση την οποία οι πλαστικοί χειρουργοί αξιολογούν τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής. Γνωρίζοντας καλά ότι κάθε τριτημόριο έχει διαφορετική ανατομική εικόνα, με πολλαπλές ανατομικές δομές, αναφορικά με το πάχος του δέρματος και των ιστών που βρίσκονται κάτω από αυτό, που πρέπει να αντιμετωπιστούν με διαφορετική θεραπευτική προσέγγιση και συστατικά τα οποία ανταποκρίνονται αποκλειστικά στα προβλήματα και τις ανάγκες του συγκεκριμένου τριτημορίου.

Συστατικά που ξέρουν να βρίσκουν το στόχο τους

Υιοθετώντας για πρώτη φορά σε καλλυντικά, τον «Κανόνα των Τριτημορίων», η Dr.Age ανέπτυξε συνθέσεις που στοχεύουν με λεπτομέρεια στις ειδικές ανάγκες κάθε ανατομικής περιοχής του προσώπου, με την ακρίβεια ενός πλαστικού χειρουργού. Τα προϊόντα και τα πρωτόκολλα που σχεδίασε μία επίλεκτη ομάδα ειδικών, περιέχουν συστατικά υπερ-στοχευμένης δράσης  που διορθώνουν και απαλύνουν σημάδια γήρανσης και ατέλειες κάθε τριτημορίου-ταυτόχρονα όμως και ολόκληρου του προσώπου- διασφαλίζοντας, με την ελάχιστη παρέμβαση, τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Με σεβασμό στο περιβάλλον

Ως υπεύθυνο, σύγχρονο brand που αφουγκράζεται και ακολουθεί τις κυρίαρχες τάσεις της εποχής, η Dr.Age επιλέγει «καθαρά συστατικά» για τις φόρμουλες των προϊόντων της που δεν είναι επιβλαβή για το περιβάλλον και το δέρμα. Από το σύνολο των 17 προϊόντων της, τα 15 είναι vegan ενώ όλες οι συνθέσεις είναι απαλλαγμένες από parabens, και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.  Τα προϊόντα Dr.Age δεν δοκιμάζονται σε ζώα, οι φυσικές πρώτες ύλες τους προέρχονται από βιώσιμες πηγές, ενώ για τις συσκευασίες χρησιμοποιούνται ανακυκλώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά.

H Dr.Age διατίθεται σήμερα στα πιο hot σημεία και κλινικές της Ευρώπης και  Αμερικής, καθώς και σε concept stores όπως στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Στην Ευρώπη, κορυφαίοι πλαστικοί χειρουργοί και δερματολόγοι προτείνουν τα προϊόντα της Dr. Age.

H Dr.Age δεν είναι άλλο ένα brand καλλυντικών. Στο όραμα της και την υλοποίησή του, συνεισφέρουν με τις γνώσεις και την πείρα τους, ειδικοί, σε διαφορετικά επιστημονικά πεδία, από ολόκληρο τον κόσμο, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση των θεμελιωδών εννοιών της ομορφιάς, της υγείας και του lifestyle, για το μέλλον. 

Ώρα λοιπόν να τη γνωρίσει και η Κύπρος!

Η Dr. Age είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Beauty Line Nicosia Mall και Στασικράτους, στη Λευκωσία, Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου και Λεωφόρος Κολωνακίου στη Λεμεσό, διαδικτυακά στο www.beautyline.com.cy και το Beauty Line App.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!