MARKET NEWS

Πρόσθεσε ακόμη περισσότερο χρώμα στη ζωή σου …με το νέο e-shop από τα Chakarian Colour Centre

​Το νέο e-shop των καταστημάτων Chakarian Colour Centre είναι πλέον γεγονός. 

Με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας και ηγετικής παρουσίας στην Κύπρο, οι γνωστοί «ειδικοί στο χρώμα» ανεβάζουν για ακόμη μια φορά τον πήχη στην εμπειρία των πελατών τους, προσφέροντας πλέον τη δυνατότητα εύκολων online αγορών σε χρώματα και συστήματα βαφής και προστασίας για όλες τις επιφάνειες.

Η νέα πλατφόρμα παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο διαδικτυακό περιβάλλον με πληθώρα επιλογών αναζήτησης που βοηθούν τον χρήστη να επιλέξει το κατάλληλο προϊόν για κάθε εργασία, μαζί με βασικές πληροφορίες χρήσης και εφαρμογής.

Στη νέα ιστοσελίδα βρίσκεται και blog, στο οποίο δημοσιεύονται απλά και χρήσιμα άρθρα με συμβουλές, ιδέες, ενημέρωση για νέες τάσεις και παρουσιάσεις προϊόντων. Επίσης, προσφέρεται εργαλείο επιλογής χρωμάτων, για εξεύρεση κωδικού απόχρωσης και εύκολη δημιουργία εξατομικευμένης παλέτας.

Με ασφαλείς και γρήγορες πληρωμές μέσω JCC και δυνατότητα παράδοσης σε όλη την Κύπρο ή άμεση παραλαβή από το κατάστημα της επιλογής του, ο χρήστης πλέον έχει πρόσβαση σε ένα κόσμο γεμάτο χρώμα, 24 ώρες το 24ώρο, απ’ όπου κι αν βρίσκεται.

Σήμερα, με 6 φυσικά καταστήματα σε όλη την Κύπρο και νέο σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη e-shop, τα Chakarian Colour Centre προσφέρουν μεγάλη γκάμα από επώνυμες μάρκες, όπως Dulux, Vivechrom και Hammerite, τεράστια επιλογή χρωμάτων και προηγμένες λύσεις για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.  

Επισκεφθείτε το νέο e-shop εδώ: https://chakariancolour.com/

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!