MARKET NEWS

Tanqueray X Olio

Το εστιατόριο Olio, παρέα με το Tanqueray Gin και την ομάδα της Cal Creative Communication, διοργάνωσαν ένα φανταστικό event, για εκλεκτούς φίλους και συνεργάτες.

Μια φανταστική βραδιά απόλαυσαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν, την Παρασκευή 20 Μαΐου, στο πιο πολυσυζητημένο εστιατόριο της Λευκωσίας, το Olio Restaurant, το οποίο πριν μερικές μέρες βραβεύτηκε στα Cyprus Eating Awards ως η Καλύτερη Νέα Άφιξη στο χώρο της εστίασης στην Κύπρο. Το Olio, παρέα με το Tanqueray Gin, φιλοξένησε στην βεράντα του μια εκπληκτική βραδιά με ιδιαίτερα και δροσιστικά cocktails, φτιαγμένα με το εξαιρετικής ποιότητας gin Tanqueray και tea infusions από την Natural Life, τα οποία συνδυάστηκαν υπέροχα, με ξεχωριστά και γευστικά Olio bites. Από την βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν μουσικές επιλογές που πλαισίωσαν εκπληκτικά το σκηνικό στη βεράντα με θέα του Olio, προσφέροντας στους καλεσμένους μια βραδιά μοναδική.

Βρείτε το Olio Restaurant στην Οδό Στασικράτους 26, 1065 στην Λευκωσία. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 99 997700. Βρείτε το Olio σε Facebook και Instagram και στην ιστοσελίδα www.olio.com.cy.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!