MARKET NEWS

Bean Bar: Γίνε μέλος του «tribe»

Η νέα αλυσίδα καφέ αναζητεί μπαρίστες για να ενταχθούν στην ομάδα της

Το Bean Bar, η καινούρια αλυσίδα καφέ που προωθεί μια εντελώς νέα φιλοσοφία και στάση ζωής, αναζητεί για να εντάξει στην ομάδα του, άτομα που διαθέτουν ευχάριστη προσωπικότητα και εκπέμπουν θετική ενέργεια.

Η εταιρεία αναζητεί πρόσωπα προκειμένου να εργαστούν στα κατά τόπους καταστήματά της, ως μπαρίστες.  Για όσους δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι της παρασκευής καφέ, η αλυσίδα προσφέρει τη δυνατότητα εκπαίδευσης. Απαραίτητο προσόν για τους υποψήφιος μπαρίστες, είναι το να εκπέμπουν …θετικά vibes, ώστε να γίνουν μέλη της πιο cool ομάδας στον τομέα του καφέ στην Κύπρο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στην ιστοσελίδα του Bean Bar.

Σε δηλώσεις της η Γενική Διευθύντρια του Bean Bar, Σόλια Κυπριανού, ανέφερε ότι «το προγραμματισμένο, για το επόμενο διάστημα, άνοιγμα και άλλων καταστημάτων της αλυσίδας, τόσο εντός Υπεραγορών Αλφαμέγα όσο και αυτόνομα, έχει αυξήσει τις ανάγκες της εταιρείας σε προσωπικό. Εξου και το Bean Bar αναζητεί να εντάξει στην ομάδα του άτομα που εκπέμπουν ενθουσιασμό, είναι επικοινωνιακά και τους αρέσει να συνοδεύουν κάθε στιγμή της ζωής τους με χαμόγελο, αισιοδοξία και ζωντάνια. Μπείτε στο ‘tribe’ του Bean Bar και ενισχύστε την καθημερινότητά σας με αέρα θετικής ενέργειας, δίπλα σε ανθρώπους με έντονη διάθεση και … high vibe culture».

Το Bean Bar έκανε την εμφάνισή του μόλις το περασμένο Φθινόπωρο και μετρά ήδη πέντε καταστήματα εντός Υπεραγορών Αλφαμέγα στα Πολεμίδια, στον Κάψαλο, στην Τριμίκλινη, στην Ακρόπολη και στο Metropolis Mall στη Λάρνακα. Ταυτόχρονα, εξυπηρετεί τους πελάτες του μέσω των γνωστών πλατφορμών παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt.

Bean Bar: Create moments of high vibrations and deliver high vibe coffee and beverages

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!