MARKET NEWS

Τα πιο δροσιστικά smoothies θα τα βρεις στο Enso Vegan Lifestyle Bar!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το Enso Vegan Lifestyle Bar δημιούργησε γευστικά vegan smoothies σε δυο απίθανες γεύσεις. Είναι άκρως δροσιστικά, απολαυστικά και φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας συστατικά, φρούτα και homemade υλικά που θα σας προσφέρουν την απόλυτη ενυδάτωση.

Για κάθε στιγμή που αναζητάτε κάτι δροσιστικό κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, το ENSO σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δυο απίθανες ‘smoothie’ επιλογές:

Το ‘Υellow Smoothie, μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν κάτι εξωτικό. Περιλαμβάνει μάνγκο, ανανά, φρούτο του πάθους, βούτυρο καρύδας, σκόνη Lucuma, και Enso homemade σιρόπι σφενδάμου.

→ Το ΄Red Smoothie’, ιδανικό για όσους επιθυμούν να γεμίσουν την παλέτα τους με ένα ευχάριστο συνδυασμό μούρων. Περιλαμβάνει mixed wild berries, açaí, σάρκα καρύδας, εκχύλισμα βανίλιας και Enso homemade σιρόπι σφενδάμου.

Τα Enso Smoothies είναι δροσιστικά και κρεμώδες ροφήματα που φτιάχνονται με τη βάση της επιλογής σας, όπως γάλα καρύδας, γάλα αμυγδάλου ή νερό καρύδας, τα οποία είναι γεμάτα με βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό και το σώμα. Delicious and vegan, with a nutritional value!

Μπορείς να τα απολαύσεις αποκλειστικά από το Enso Vegan Lifestyle Bar, στην Οδό Βασίλη Μιχαηλίδη 4Α στη Λεμεσό και στο τηλέφωνο 25 581823.
Για delivery κατευθείαν στην πόρτα σας, παραγγείλτε online μέσω του Bolt Food.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τις απολαυστικές δημιουργίες του Enso Vegan Lifestyle Bar στο Facebook, στο Instagram και μέσω της ιστοσελίδας www.enso-vegan.com.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!