MARKET NEWS

Ο σεφ Pieter Riedijk με δυο αστέρια Michelin έρχεται στο Cap St Georges Hotel & Resort

Ακόμη ένας βραβευμένος σεφ, ο δεύτερος στη σειρά, θα βρεθεί σε λίγες μέρες στο πολυτελές τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort για να ετοιμάσει μοναδικά πιάτα υψηλής γαστρονομίας. 

Συγκεκριμένα στις 24 και 25 Ιουλίου ο διακεκριμένος σεφ Pieter Riedijk, κάτοχος δυο αστεριών Michelin, του βραβευμένου Γαλλικού εστιατόριου Le Montgomerie του ξενοδοχείου Courchevel 1850 θα ετοιμάσει για τους πελάτες του εστιατορίου SKY 7 του Cap St Georges Hotel & Resort ένα ξεχωριστό γεύμα εμπνευσμένο από την περιοχή των Άλπεων ανάμεσα στα σύνορα Γαλλίας- Ελβετίας και Ιταλίας. 

Μέσα από μια πορεία γεμάτη διακρίσεις ο Ολλανδός σεφ θα παρουσιάσει ένα μενού γαστρονομικής αριστείας εμπνευσμένο από την υψηλή Γαλλική γαστρονομία και χρησιμοποιώντας φυσικά και τοπικά προϊόντα της περιοχής μας.  
Για όσους επιθυμούν να ζήσουν ακόμη μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία επιπέδου δυο αστεριών Michelin δεν έχουν παρά να κάνουν έγκαιρα την κράτησή τους τηλεφωνώντας στο 26000000 ή στέλνοντας email για κράτηση στο reservations@capstgeorges.com.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!